EUROLEAGUE

Επέκταση συμβολαίου στον τραυματία Μίλερ

Επέκταση συμβολαίου στον τραυματία Μίλερ

Ο Κούινσι Μίλερ ήταν ο μεγάλος άτυχος της Μακάμπι, καθώς πριν ακόμα ξεκινήσει η χρονιά υπέστη σοβαρό τραυματισμό και θα χάσει τη φετινή σεζόν. Οι Ισραηλινοί, όμως δεν πτοήθηκαν και του προσέφεραν νέο συμβόλαιο

Μετά από μία εξαιρετική χρονιά με τον Ερυθρό Αστέρα ήρθε και η μεταγραφή για την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Εκεί που όλα έδειχναν να κυλούν καλά για τον Κούινσι Μίλερ ένας σοβαρός τραυματισμός στο πόδι χάλασε τα... όνειρα που έκανε. Ο Αμερικανός φόργουορντ θα πρέπει να μείνει στα "πιτς" για τουλάχιστον 6 με 9 μήνες οπότε δύσκολα θα προλάβει φέτος να φορέσει τη φανέλα των Ισραηλινών.

Ο παίκτης αποφάσισε να κάνει την αποθεραπεία του στο Τελ Αβίβ προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην ομάδα κάτι που εκτιμήθηκε από τους ιθύνοντες του συλλόγου. Κάπως έτσι ήρθε και η... πρόωρη επέκταση της συνεργασίας με την Μακάμπι να ανακοινώνει ότι η αρχική συμφωνία για διετές συμβόλαιο αλλάζει με τον παίκτη να υπογράφει νέο τριετές συμβόλαιο (μέχρι το 2019), στο οποίο υπάρχει και όρος για αποδέσμευση σε περίπτωση που ενδιαφερθεί ομάδα από το ΝΒΑ.

Με δήλωση του ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε για τις ευχάριστες εξελίξεις: " Είμαι πολύ χαρούμενος που θα περάσω τη διαδικασία της αποθεραπείας στο Ισραήλ. Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω σε 6 ή 9 μήνες, όμως ήδη νιώθω καλύτερα. Ελπίζω να μπορέσω να επανέλθω αυτή τη σεζόν όμως δεν θα πράξω κάτι με βιασύνη. Θα δουλέψω πολύ σκληρά και ελπίζω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη στη Μακάμπι και τον κόσμο".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ