EUROLEAGUE

Ένα δεκάλεπτο έφτανε στη Μακάμπι

Ένα δεκάλεπτο έφτανε στη Μακάμπι

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ νίκησε με χαρακτηριστική άνεση τη Χαπόελ Εϊλάτ (82-63), με τους β' ρόλους να αναλαμβάνουν δράση και να κάνουν τη διαφορά.

Υπόθεση ενός δεκαλέπτου ήταν για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο εντός έδρας αγώνα με τη Χαπόελ Εϊλάτ. Η ομάδα του Νέβεν Σπάχια "πάτησε το γκάζι" στη β' περίοδο, περιόρισε σε μονοψήφιο αριθμό πόντων τους φιλοξενούμενους (8), απέκτησε διψήφιο προβάδισμα και κάπου εκεί "τελείωσε" το παιχνίδι.

Δεδομένης της καταπόνησης από τα συνεχόμενα παιχνίδια στην EuroLeague, ο προπονητής της "ομάδας του λαού" έκανε την απαραίτητη διαχείριση, έδωσε ανάσες σε αυτούς που "τραβούν κουπί" στην Ευρώπη και είδε τους λεγόμενους β' ρόλους να κάνουν εξαιρετικά τη δουλειά τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Τζον Ντιμπαρτολομέο (13 πόντοι) και ο Καράμ Μασούρ (12 πόντοι) που εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία που τους δόθηκε, για να "ξεμπουκώσουν".

Ο Τζόνα Μπόλντεν (12 πόντοι, 10 ριμπάουντ) ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Τζόρνταν Λόιντ (24 πόντοι) και τον Ντεμέτριους Τρίντγουελ (13 πόντοι, 12 ριμπάουντ) να είναι οι μοναδικοί που απείλησαν με συνέπεια το αντίπαλο καλάθι για λογαριασμό της Χαπόελ Εϊλάτ.

Τα δεκάλεπτα: 22-18, 42-26, 62-44, 82-63.

Οι πόντοι της Μακάμπι Τελ Αβίβ (Σπάχια): Μασούρ 12 (2), Ρολ 5 (1), Κέιν 5, Τάιους 4, Ντιμπαρτολομέο 13 (2), Κοέν 7 (5 ριμπάουντ), Σεγκέφ 2, Μπόλντεν 12 (10 ριμπάουντ, 5 τάπες), Παραχούσκι 9, Ζούσμαν 5, Τζάκσον 8 (2).

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ