EUROLEAGUE

Εμπιστεύτηκε τους "παλιούς" ο Μπόλντεν

Εμπιστεύτηκε τους "παλιούς" ο Μπόλντεν

Κατά την άφιξή του στο Τελ Αβίβ, για λογαριασμό της Μακάμπι, ο Τζόνα Μπόλντεν εξήγησε πως πριν πει το "ναι" στην "ομάδα του λαού", πήρε τις απαραίτητες πληροφορίες.

Το rebuilding που επιχειρεί το φετινό καλοκαίρι η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν έχει προηγούμενο, με το ρόστερ να αλλάζει πλήρως εικόνα εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ένα από τα πολλά αποκτήματα της ομάδας του Νέβεν Σπάχια είναι ο Τζόνα Μπόλντεν, για χάρη του οποίου δόθηκαν περίπου 500.000 δολάρια στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο νεαρός φόργουορντ έφτασε νωρίς το πρωί της Τρίτης (25/7) στο Ισραήλ, εξηγώντας με δηλώσεις του στο αεροδρόμιο πως πριν πει το "ναι" πήρε τις απαραίτητες πληροφορίες από έναν πρώην παίκτη της "ομάδας του λαού", τον Τζο Ινγκλς.

" Θα δουλέψουμε σκληρά για να φέρουμε πάλι επιτυχίες στην ομάδα, μετά από τα δύσκολα τελευταία χρόνια, στα οποία η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν πήρε αυτό που πρέπει βάσει ιστορίας", ανέφερε αρχικά ο Τζόνα Μπόλντεν, για να εξηγήσει εν συνεχεία πως " μίλησα με τον Τζο Ίνγκλς και κάποια άλλα παιδιά πριν υπογράψω. Όλοι μου είπαν τα καλύτερα τόσο για την ομάδα όσο και για την πόλη. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι ο επόμενος Αυστραλός της Μακάμπι Τελ Αβίβ, μετά τον Τζος. Ανυπομονώ για την έναρξη της σεζόν".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ