EUROLEAGUE

Έκπληξη Μιζράχι: "Αποχωρώ μετά από 48 χρόνια από τον πάγκο της Μακάμπι"

Έκπληξη Μιζράχι: "Αποχωρώ μετά από 48 χρόνια από τον πάγκο της Μακάμπι"
2009 EUROLEAGUE BASKETBALL

Το αφεντικό της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σιμόν Μιζράχι, με επιστολή του στους οπαδούς της ομάδας, "έβγαλε" μερικές ειδήσεις που προκάλεσαν αίσθηση.

Μετά από 48 χρόνια σε μια καρέκλα δίπλα στον πάγκο της αγαπημένης του ομάδας, ο Σιμόν Μιζράχι αποφάσισε να αλλάξει πόστο και στο εξής να παρακολουθεί τους αγώνες της Μακάμπι Τελ Αβίβ από την εξέδρα. Το έκανε μάλιστα γνωστό με επιστολή του στον κόσμο του συλλόγου, πριν παραδεχθεί πως θα μειώσει σε ποσοστό 10% (κατά μέσο όρο) τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας εξαιτίας της απογοητευτικής φετινής σεζόν.

Για την ιστορία, η Μακάμπι Τελ Αβίβ προσέγγισε πριν από μερικές εβδομάδες τον Αντρέα Τρινκιέρι και του έδωσε τη θέση του προπονητή για τη σεζόν 2017-2018, με τον Ιταλό τεχνικό να λέγεται πως ζήτησε ως προϋπόθεση την αποχώρηση όλων των διοικητικών παραγόντων από τον πάγκο και τις θέσεις δίπλα σε αυτόν.

Αναλυτικά το γράμμα του Μιζράχι στους οπαδούς της Μακάμπι:

" Πράγματι, η φετινή σεζόν δεν ήταν εύκολη κι αυτό που λέω ίσως και να είναι λίγο για να περιγράψει την κατάσταση. Δεν είχαμε ζήσει μια τέτοια σεζόν τα τελευταία 50 χρόνια. Μια ανέλπιστη σειρά τραυματισμών μερικών σημαντικών παικτών μας, σε συνδυασμό με λάθη που κάναμε εμείς, μας πλήγωσαν σημαντικά. Όλα αυτά, ενώ ξοδέψαμε ένα τρομερά μεγάλο ποσό για να πάρουμε κορυφαίους παίκτες για τη EuroLeague. Μάθαμε από τα λάθη μας και δεν θα τα επαναλάβουμε.

Μέσα από τα μαθήματα που πήραμε στη διάρκεια της σεζόν, αποφασίσαμε τα εξής:

Με στόχο να δυναμώσουμε τη σχέση μας με τους fans, θα κατεβάσουμε ένα επίπεδο τα πάνω διαζώματα της εξέδρας, ώστε όλοι να μπορούν να ζήσουν μια βελτιωμένη εμπειρία. Αποφασίστηκε επίσης πως από εδώ και στο εξής το χτίσιμο του ρόστερ θα είναι ευθύνη του προπονητή και του τζένεραλ μάνατζερ που θα δουλεύουν μαζί.

Καθόμουν στην καρέκλα μου (κίνηση που απέκτησε συμβολική αξία) δίπλα στον πάγκο για 48 χρόνια, όμως τώρα αποφάσισα να αλλάξω θέση, ώστε να ζω την εμπειρία κάθε αγώνα μαζί σας, μαζί με τους φανταστικούς μας οπαδούς.

Δουλεύουμε πιο σκληρά από ποτέ ώστε να ανακτήσει η Μακάμπι τη δόξα της και να επιστρέψει εκεί που αξίζει.

Για να δείξουμε πόσο πιστοί είμαστε σε εσάς, αποφασίσαμε να μειώσουμε τις τιμές σε ποσοστό 10% (κατά μέσο όρο). Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας (για τη EuroLeague και το πρωτάθλημα Ισραήλ) θα απολαύσουν και τα 15 παιχνίδια της διοργάνωσης και τα playoffs, όπως και όλους τους αγώνες των εγχώριων διοργανώσεων".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ