EUROLEAGUE

Δυσκολεύτηκε η Μακάμπι Τελ Αβίβ πριν από τον Ολυμπιακό

Δυσκολεύτηκε η Μακάμπι Τελ Αβίβ πριν από τον Ολυμπιακό
MACCABI TEL AVIV

Η κούραση από το παιχνίδι της Πέμπτης (19/10) φαίνεται πως επηρέασε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία επιβλήθηκε δύσκολα εκτός έδρας της Γκαλίλ Γκιλμπόα (74-72), λίγες μέρες πριν αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Το μυαλό της στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (24/10) είχε απ' ότι φαίνεται η Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο παιχνίδι με την Γκαλίλ Γκιλμπόα. Η ομάδα του Νέβεν Σπάχια δυσκολεύτηκε σημαντικά, χρειάστηκε να "πατήσει το γκάζι" στην τελευταία περίοδο, αλλά αυτό που μετράει είναι πως πήρε την εκτός έδρας νίκη (74-72), τρεις ημέρες πριν από το συναπάντημα με τους "ερυθρολεύκους".

Ο πρώην παίκτης του Ρεθύμνου, Τάιλερ Στόουν, έκανε ό,τι μπορούσε για να προκύψει η "ζημιά" για την "ομάδα του λαού", αλλά δεν έφτανε. Στα 37 λεπτά που χρησιμοποιήθηκε, είχε 26 πόντους (με 10/17 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 6/7 βολές), 9 ριμπάουντ, 7 κερδισμένα φάουλ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος, αποτελώντας το "Α" και το "Ω" των γηπεδούχων στην αναμέτρηση. Από την άλλη, αυτοί που έκαναν τη διαφορά -ειδικά στο φινάλε- ήταν οι Πιέρ Τζάκσον (15 πόντοι, 4 ασίστ), Γιουβέλ Ζούσμαν (11 πόντοι, 3 ριμπάουντ) και Τζον Ντιμπαρτολομέο (11 πόντοι, 5 ριμπάουντ).

Το βασικό για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι πως απέφυγε τις δυσάρεστες εκπλήξεις και θα υποδεχθεί την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ