EUROLEAGUE

Άρχισε το... reunion στη Μακάμπι με τον Χέντριξ

Άρχισε το... reunion στη Μακάμπι με τον Χέντριξ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Ρίτσαρντ Χέντριξ για τον επόμενο ενάμιση χρόνο, με τον 29χρονο φόργουορντ/σέντερ να φορά εκ νέου τα κυανοκίτρινα μετά από διάλειμμα τρεισήμισι ετών.

Η αναδόμηση του ρόστερ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ξεκίνησε από σήμερα (9/3) για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρίτσαρντ Χέντριξ από την Ουνικάχα Μάλαγα. Η "ομάδα του λαού" πλήρωσε στην Ουνικάχα Μάλαγα το buy out που προβλεπόταν στο συμβόλαιό του, "επαναπατρίζοντας" τον παίκτη που ξεχώρισε με τα χρώματά της πριν από τέσσερα χρόνια (2010-'12).

Ο 29χρονος φόργουορντ/σέντερ αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους παίκτης των Ισραηλινών στη διετία που φόρεσε τη φανέλα τους, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Αρμάνι Μιλάνο (2012-'13), Λοκομοτίβ Κουμπάν (2013-'15) και Ουνικάχα Μάλαγα (2015-'16), στην οποία όμως δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά. Εξ ου κι η κίνηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ να τον επανεντάξει στο δυναμικό της, υπογράφοντάς τον για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.

Η κίνηση αφορά τόσο την προσπάθεια για κατάκτηση του πρωταθλήματος, μα κυρίως για τη δημιουργία ισχυρής βάσης εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στο Τελ Αβίβ ακόμα προσπαθούν να συνέλθουν, άλλωστε, από τους δύο συνεχόμενους αποκλεισμούς σε Euroleague και Eurocup.

Κι όλα αυτά, ενώ μόλις προχθές (7/3) διέρρευσε η πληροφορία πως η διοίκηση του συλλόγου ήρθε σε συμφωνία με τον Κιθ Λάνγκφορντ για συμβόλαιο διετούς διάρκειας έναντι του ποσού των 3.000.000 δολαρίων.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ