EUROLEAGUE

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Ντέβιν Σμιθ

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Ντέβιν Σμιθ

Ο Ντέβιν Σμιθ ανακοίνωσε μέσω του σάιτ της Μακάμπι την αποχώρησή του από τα παρκέ σε ηλικία 34 ετών λόγω προβλήματος υγείας.

Ο Ντέβιν Σμιθ ήθελε να παίξει μπάσκετ τουλάχιστον για μία σεζόν ακόμα. Το σώμα του ωστόσο δεν τον άφησε κι έτσι αναγκάζεται να αποσυρθεί από τα παρκέ σε ηλικία 34 ετών.

Όπως ανακοίνωσε η Μακάμπι, ο Αμερικανός φόργουορντ - ο οποίος την σεζόν 2009/10 πέρασε από τον Πανελλήνιο - απέτυχε να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις που υποβάλλονται οι παίκτες πριν την έναρξη της σεζόν κι έτσι θα πρέπει να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Στο σάιτ της ομάδας δημοσιεύτηκε μάλιστα και ένα VIDEO, όπου εμφανίζεται ο Σμιθ, ο οποίος ανακοινώνει τα νέα, λέγοντας τα εξής: "Αν και ήθελα να συνεχίσω να παίζω μπροστά στους φίλους της Μακάμπι και να φορώ την κίτρινη φανέλα, πρέπει δυστυχώς να πω πως το σώμα μου και η καρδιά μου δεν συμφωνούν. Αν και η καρδιά μου θέλει να παίζω για εσάς, το σώμα μου δεν με αφήνει πλέον να παίξω επαγγελματικά. Εγώ και η οικογένειά μου περάσαμε πολλά τα τελευταία έξι χρόνια στο Ισραήλ, τα παιδιά μου έχουν μεγαλώσει εδώ, οπότε το Ισραήλ και η Μακάμπι θα είναι πάντα κομμάτι μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες και την διοίκηση από τα βάθη της καρδιάς μου επειδή κατανόησαν την κατάστασή μου και με αντιμετώπισαν ως δικό τους άνθρωπο. Θέλω να ευχηθώ καλή τύχη στη Μακάμπι στην επόμενη σεζόν, να παίξει σκληρά και να ξαναφέρει χαρά στους φίλους της ομάδας σε όλο τον κόσμο. Πάμε Μακάμπι!"

Ο Σμιθ αγωνίστηκε στην Μακάμπι από το 2011 έως και το 2017, κερδίζοντας σε αυτό το διάστημα δύο πρωταθλήματα, έξι κύπελλα και μία Ευρωλίγκα.

Δείτε το VIDEO με την ανακοίνωση του Σμιθ:

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ