EUROLEAGUE

Από "σφαλιάρα" σε "σφαλιάρα" η Μακάμπι

Από "σφαλιάρα" σε "σφαλιάρα" η Μακάμπι

Η αγωνιστική αστάθεια της Μακάμπι Τελ Αβίβ συνεχίζεται, με την Γκαλίλ Γκιλμπόα να είναι ο θύτης της εντός έδρας ήττας της ομάδας του Νέβεν Σπάχια στη Winner League.

Κάθε αγωνιστική που περνάει στη Winner League, έρχεται κι από μια επιβεβαίωση για την ανακοίνωση που εξέδωσε η Μακάμπι Τελ Αβίβ πριν από έξι μέρες. Την περίφημη εκείνη ενημέρωση περί... δύο ρόστερ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, εξαιτίας των περιορισμών που υπάρχουν στην χρησιμοποίηση των ξένων παικτών.

Αυτή τη φορά, η ομάδα του Νέβεν Σπάχια την "πάτησε" εντός έδρας από την Γκαλίλ Γκιλμπόα (81-79), αφού υπέστη πλήρη αγωνιστική καθίζηση στην τελευταία περίοδο. Η άμυνα των γηπεδούχων απέναντι στους Ζακ ΛεΝτέι (26 πόντοι με 7/15 σουτ, 11 ριμπάουντ) και Τζεϊκόβαν Μπράουν (16 πόντοι) ήταν προβληματική, την ώρα που μεγάλη ζημιά τής έκαναν επίσης οι Μπεν Αλτίτ (10 πόντοι, 3 ριμπάουντ), Ντ'άντζελο Χάρισον (11 πόντοι) και Γιοακίν Σούσμαν (8 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 7 ασίστ).

Όσο κι αν έκαναν τα... δικά τους, ο ΝτεΣον Τόμας (20 πόντοι με 8/12 σουτ) και Μάικλ Ρολ (17 πόντοι με 5/7 δίποντα, 1/6 τρίποντα και 4/6 βολές), δεν μπορούσαν να αντιστρέψουν την κατάσταση. Ειδικά από την στιγμή που ο Νόρις Κόουλ (8 πόντοι με 3/11 σουτ) και ο Ντε Άντρε Κέιν (5 πόντοι με 2/7 σουτ) ήταν άστοχοι.

Κι όλα αυτά μπροστά σε μόλις 2.475 φίλους της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ