EUROLEAGUE

Απίστευτη απόφαση της Μακάμπι: με δύο ρόστερ σε EuroLeague και πρωτάθλημα!

Απίστευτη απόφαση της Μακάμπι: με δύο ρόστερ σε EuroLeague και πρωτάθλημα!
MACCABI.CO.IL

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ πήρε μία ιστορική απόφαση, καθώς από τη νέα σεζόν θα έχει δύο διαφορετικά ρόστερ και διαφορετικά προπονητικά επιτελεία.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ πήρε μία απόφαση που θα συζητηθεί, καθώς από την αγωνιστική περίοδο 2018-19 θα έχει διαφορετικά ρόστερ στην EuroLeague και διαφορετικό στις διοργανώσεις του Ισραήλ.

Η "ομάδα του λαού" μάλιστα ανακοίνωσε την απόφασή της τονίζοντας μεταξύ άλλων πως "η Μακάμπι Τελ Αβίβ την ερχόμενη σεζόν (2018-9) θα έχει δύο διαφορετικά ρόστερ, εκ των οποίων το ένα θα συμμετέχει στην λίγκα του Ισραήλ και το άλλο στην EuroLeague. Κάθε ομάδα θα έχει το δικό της προπονητικό επιτελείο με κύριο σκοπό να ανταποκρίνεται στις πλήσιες που υπάρχουν από τους περιορισμούς στη λίγκα.

Έπειτα από μία δεκαετία περιορισμών στην λίγκα του Ισραήλ, οι οποίοι είχαν μοναδικό σκοπό να επιβραδύνουν τη Μακάμπι έγινε μία βαθιά ανάλυση που έλεγξε: την καθημερινότητα των προπονήσεων, το μπάτζετ, την προετοιμασία για τα παιχνίδια, τα διάφορα σύστημα που εφαρμόζονται στην Ευρώπη και την παρούσα κατάσταση των ομάδων της EuroLeague.

Το βασικό συμπέρασμα που κατέληξε ο σύλλογος ήταν πως ήταν σχεδόν αδύνατο η ομάδα να παραμείνει ανταγωνιστική στην Ευρώπη υπό αυτούς τους περιορισμούς., Η Μακάμπι αποφάσισε πως δεν μπορεί να παλεύει σαν μποξέρ με δεμένα χέρια και σκέφτηκε τις πιθανές λύσεις που μπορούν να βρεθυούν σε σύντομο διάστημα, καθώς οι περιορισμοί θα παραμείνουν".

Επίσης, στην ανακοίνωση της Μακάμπι Τελ Αβίβ αναφέρεται πως "έπειτα από σχολαστική εξέταση της κατάσταση, η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να δημιουργήσει δύο διαφορετικά ρόστερ, ένα για τις εγχώριες διοργανώσεις και ένα για την EuroLeague...".

Photo credits: maccabi.co.il

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ