EUROLEAGUE

Άνω κάτω η Μακάμπι μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό

Άνω κάτω η Μακάμπι μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό Superfoods έφερε έντονο εκνευρισμό στο εσωτερικό της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Σε δύσκολη θέση ο Νίκολα Βούιτσιτς!

Η εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό Superfoods πιθανότατα σηματοδοτεί τον αποκλεισμό της Μακάμπι Τελ Αβίβ από τα playoffs της EuroLeague. Η ομάδα του Νέβεν Σπάχια χρειάζεται τη νίκη στη Βιτόρια σε μία εβδομάδα, αλλά όχι μόνο αυτό. Εξίσου απαραίτητο είναι να κάνει μία ακόμη ήττα η Μπασκόνια είτε απέναντι στην Μπαρτσελόνα (23/3) είτε απέναντι στην Αναντολού Εφές (5/4).

Το συγκεκριμένο γεγονός έχει προκαλέσει έντονο εκνευρισμό εντός της ομάδας, αφού για μια ακόμη χρονιά η τεράστια επένδυση που έγινε δεν αποδίδει καρπούς. Σε σημείο που το Walla!Sports -επικαλούμενο πηγές εντός της ομάδας- κάνει λόγο για άμεση αντίδραση των διοικούντων τον σύλλογο, σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί ο αποκλεισμός από τα playoffs.

Στην πιο δύσκολη θέση φέρεται να βρίσκεται ο τζένεραλ μάνατζερ της "ομάδας του λαού", Νίκολα Βούιτσιτς. Σύμφωνα με τις διαρροές που υπάρχουν, στη Μακάμπι Τελ Αβίβ προσανατολίζονται σε "διαζύγιο" με τον άλλοτε σέντερ της ομάδας. Γι αυτό τον λόγο θα γίνει μάλιστα σύσκεψη των μετόχων!

Ένας εκ των βασικών μετόχων της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Ντέιβιντ Φέντερμαν, χαρακτηρίζεται ως εκείνος που θα επιχειρήσει να αλλάξει άρδην το κλίμα εντός του διοικητικού συμβουλίου, αναγνωρίζοντας την ιστορία που κουβαλάει ο Νίκολα Βούιτσιτς και την προσφορά του στον σύλλογο. Δίχως όμως αυτό να συνεπάγεται πως η δική του εισήγηση θα περάσει.

Από εκεί και πέρα, το πιο απλό βήμα που προσανατολίζονται να κάνουν στη Menora Mivtachim Arena σε περίπτωση αποκλεισμού είναι να "κόψουν" ένα συμβόλαιο. Αφενός για οικονομικούς λόγους, αφετέρου για να σταλεί το μήνυμα πως ουδείς είναι ασφαλής σε ό,τι αφορά στην παραμονή του στην ομάδα για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ