EUROLEAGUE

Ανέλαβε τη Μακάμπι ο Τάμπακ

Ανέλαβε τη Μακάμπι ο Τάμπακ

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ... απάλλαξε των καθηκόντων του τον Γκάι Γκούντες και σήμερα (16/11) ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Ζαν Τάμπακ ως το τέλος της σεζόν. Στις 100.000 ευρώ η αποζημίωση της Φουενλαμπράδα (PHOTO).

Η ήττα από τη Μακάμπι Ασχόντ ήταν η δεύτερη στις πρώτες πέντε αγωνιστικές στην ισραηλίτικη Super League για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, που παρεμπιπτόντως έχει ρεκόρ 1-4 στην Euroleague. Εν συνεχεία η "ομάδα του λαού" ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Γκάι Γκούντες.

Ο Γκούντες ανέλαβε τη Μακάμπι ως εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ευρώπης τον Ιούνιο του 2014, στη θέση του Ντέιβιβντ Μπλατ. Επί ημερών του οι Ισραηλινοί είχαν ρεκόρ 17-14 στην Euroleague ενώ πέρσι έφτασαν ως τα playoffs της διοργάνωσης. Σήμερα (16/11), λοιπόν, η "ομάδα του λαού" ανακοίνωσε ότι ο Ζαν Τάμπακ θα κοουτσάρει τη Μακάμπι ως το τέλος της σεζόν αντί του Γκούντες, ενώ υπάρχει option και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

"Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος για την ευκαιρία που μου παρουσιάζεται. Είναι μια τεράστια πρόκληση για εμένα. Είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσω τη Μακάμπι να πετύχει" εξήγησε ο νέος κόουτς της Μακάμπι, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στην αναμέτρηση της προσεχούς Πέμπτης (19/11, 21:15) με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Στο μεταξύ, οι Ισραηλινοί κατέβαλαν στη Φουενλαμπράδα το ποσό των 100.000 για την αποδέσμευση του Τάμπακ.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ