EUROLEAGUE

Ανακοίνωσε Ρότσεστι η Μακάμπι

Ανακοίνωσε Ρότσεστι η Μακάμπι

Μετά από μία φοβερή χρονιά με τη φανέλα της Νίζνι ο Τέιλορ Ρότσεστι αλλάζει στέκια, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Διαβάστε τι είπε στις πρώτες του δηλώσεις

Αναμφίβολα ήταν από τις αποκαλύψεις της φετινής Euroleague. Ο Τέιλορ Ρότσεστι ήταν ο ηγέτης της πρωτάρας Νίζνι έχοντας κατά μέσο όρο 18.9 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και 5.7 ασίστ στα περίπου 30 λεπτά που έπαιζε ανά αγώνα. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Αμερικανού γκαρντ δεν άφησαν ασυγκίνητη την Μακάμπι που κινήθηκε άμεσα για την απόκτηση. Ο Ρότσεστι είναι από σήμερα (21/6) και επίσημα παίκτης της Μακάμπι καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με οψιόν για ακόμα ένα (2+1).

" Είμαι πολύ συγκινημένος και ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην Μακάμπι και θα παίζω στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης μπροστά στους καλύτερους οπαδούς του κόσμου", είπε αρχικά και πρόσθεσε " Η Μακάμπι έχει μία λαμπρή παράδοση κι όλοι στην Ευρώπη και στην Αμερική το ξέρουν αυτό. Είμαι έτοιμος για την πρόκληση. Γνωρίζω καλά ότι πάντα υπάρχουν υψηλές προσδοκίες, μίλησα και με τον Ταϊρίς Ράις γι αυτό".
Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του ο Ρότσεστι τόνισε: " Σκοπεύω να εργάζομαι σκληρά καθημερινά για να βελτιώνομαι ως παίκτης και να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα. Είμαι τρελός για το μπάσκετ και οι οπαδοί μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα δώσω ό,τι έχω για να πετύχει η Μακάμπι τους στόχους της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και να ξέρετε ότι ανυπομονώ να δω από κοντά τους θερμούς φιλάθλους μας".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ