EUROLEAGUE

Ανακοίνωσε Νόρις Κόουλ η Μακάμπι!

Oklahoma City Thunder's Norris Cole plays during the second half of an NBA basketball game against the Minnesota Timberwolves Tuesday, April 11, 2017, in Minneapolis. (AP Photo/Jim Mone)
(AP Photo/Jim Mone) AP

Η Μακάμπι κατάφερε τελικά να ολοκληρώσει μία από τις σπουδαιότερες μεταγραφές στην Ευρώπη για την φετινή σεζόν, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Νόρις Κόουλ!

Οι φήμες ήθελαν τη Μακάμπι να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Νόρις Κόουλ . Όπως αποδείχθηκε λοιπόν, αυτές οι φήμες είχαν βάση, αφού η "ομάδα του λαού" ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ, ολοκληρώνοντας ιδανικά τις κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι!

Ανακοίνωσε Νόρις Κόουλ η Μακάμπι!

Ο Κόουλ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τη Μακάμπι, με τις απολαβές του να κυμάινονται κάπου ανάμεσα στα 700 με 800 χιλιάδες ευρώ. Με αυτή την κίνηση η Μακάμπι κάλυψε πλέον και την θέση του βασικού πόιντ γκαρντ, με τον Κόουλ να αποτελεί το 9ο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας! Πριν από αυτόν προηγήθηκαν οι Άλεξ Τάιους, Τζέικ Κοέν, Τζον Ντιμπαρτολομέο, Καράμ Μασούρ, Μάικλ Ρολ, Πιερ Τζάκσον, ΝτεΣον Τόμας, ΝτεΆντρε Κέιν και Τζόνα Μπόλντεν, με τη Μακάμπι να αναμένεται να έχει εντελώς διαφορετικό πρόσωπο τη νέα χρονιά.

Αυτό που μένει τώρα πλέον για τον τεχνικό της ομάδας, Νέβεν Σπάχια, είναι να καταφέρει να κάνει όλους αυτούς τους παίκτες - που στην πλειοψηφία τους είναι Αμερικανοί - ομάδα.

Ο Κόουλ έρχεται έχοντας μέσους όρους καριέρας 7 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ σε 22.3 λεπτά συμμετοχής στο ΝΒΑ την τελευταία 6ετία. Την περσινή σεζόν είχε 3.3 πόντους και 1.1 ασίστ σε 9.6 λεπτά συμμετοχής με την φανέλα των Oklahoma City Thunder.

(AP Photo/Jim Mone)

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ