EUROLEAGUE

Ανακοίνωσε Μπόλντεν η Μακάμπι

Philadelphia 76ers' Jonah Bolden, of Australia, shoots against the Boston Celtics during the first half of an NBA summer league basketball game, Tuesday, July 11, 2017, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher)
(AP Photo/John Locher) AP

Την απόκτηση του Τζόνα Μπόλντεν ανακοίνωσε η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Τετραετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Αυστραλός πάουερ φόργουορντ.

Ακόμα μία προσθήκη για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η "ομάδα του λαού" ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζόνα Μπόλντεν (21 χρονών, 2.08 μέτρα, πάουερ φόργουορντ), με τον οποίο υπέγραψε μάλιστα τριετές συμβόλαιο. Η Μακάμπι μάλιστα χρειάστηκε να πληρώσει 675.000 δολάρια στον Ερυθρό Αστέρα για να τον αποκτήσει, αφού βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τον πρωταθλητή Σερβίας εδώ και μέρες .

Ο Μπόλντεν την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην FMP, όντας δανεικός εκεί από τον Ερυθρό Αστέρα, έχοντας 12.9 πόντους, 7.2 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ μέσο όρο στην Αδριατική Λίγκα, επιδόσεις που είχαν ως αποτέλεσμα να επιλεχθεί στο Νο36 του ντραφτ από τους Philadelphia 76ers.

Εκεί όμως που στον Ερυθρό Αστέρα περίμεναν να τον δουν να αγωνίζεται στην ομάδα τους φέτος, τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας υποχρέωσαν τους Σέρβους να πουλήσουν τον Αυστραλό στη Μακάμπι, η οποία ελπίζει ότι στο πρόσωπό του βρήκε τον βασικό της πάουερ φόργουορντ.

(AP Photo/John Locher)

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ