EUROLEAGUE

Ανακοίνωσε Κέιν η Μακάμπι

Ανακοίνωσε Κέιν η Μακάμπι

Ο ΝτιΆντρε Κέιν είναι από σήμερα και επίσημα παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Για 1+1 χρόνια υπέγραψε ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ με το ουγγρικό διαβατήριο.

Τον δεύτερο καλύτερο παίκτη του περσινού 7DAYS Eurocup (βάσει rating) έβαλε στο... οπλοστάσιο της η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η "ομάδα του λαού" ανακοίνωσε την απόκτηση του ΝτιΆντρε Κέιν, του Αμερικανού σούτινγκ γκαρντ που την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στη Νίζνι Νόβγκοροντ και στη Ρεάλ Μπέτις.

Ο Κέιν υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών (με τη Μακάμπι να έχει οψιόν για το δεύτερο χρόνο) και θα επιστρέψει στο Ισραήλ μετά τη σεζόν 2015-16, όταν φόρεσε τη φανέλα της Χάποελ Εϊλάτ. Την προηγούμενη σεζόν είχε 16,8 πόντους, 7,6 ριμπάουντ, 4,3 ασίστ και 1,5 κλεψίματα κατά μέσο όρο με τη Νίζνι στο 7DAYS Eurocup.

Ο 28χρονος ύψους 1,96μ. σούτινγκ γκαρντ απέκτησε την 1η Ιουνίου ουγγρικό διαβατήριο και αναμένεται να τον δούμε και στο προσεχές ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 31 Αυγούστου έως τις 17 Σεπτεμβρίου. Η Ουγγαρία βρίσκεται στον 3ο όμιλο, όπου συμμετέχουν ακόμα η Κροατία, η Τσεχία, η Ισπανία, το Μαυροβούνιο και η Ρουμανία.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ