EUROLEAGUE

Το αντίο του Μπαρτζώκα στην Λοκομοτίβ

Το αντίο του Μπαρτζώκα στην Λοκομοτίβ

Έπειτα από μία απόλυτα επιτυχημένη σεζόν ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποχωρεί από την Λοκομοτίβ Κουμπάν προκειμένου να αναλάβει τις τύχες της Μπαρτσελόνα. Ο Έλληνας τεχνικός γραπτή δήλωση αποχαιρέτησε τους φίλους της "Λόκο"

Με μία συγκινητική γραπτή δήλωση ο Γιώργος Μπαρτζώκας έριξε τους τίτλους τέλους στη συνεργασία με την Λοκομοτίβ Κουμπάν. Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος έχει αναλάβει την Μπαρτσελόνα θέλησε να αποχαιρετήσει τους φίλους της ρωσικής ομάδας και το έκανε μέσα από μία γραπτή δήλωση που αναλύει τις δυσκολίες που συνάντησε αλλά και το... μυστικό της επιτυχίας της περσινής ομάδας.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Έλληνα τεχνικού αναφέρει

" Πάνω απ’ όλα, ακόμα και πάνω από το μπάσκετ, μου άρεσε που έζησα και δούλεψα στο Κράσνονταρ. Το μόνο πράγμα που έλειψε ήταν το διεθνές σχολείο για την κόρη μου και για την οικογένειά μου ήταν πολύ δύσκολο να είναι χωριστά. Πέρυσι, έδωσα όλο μου τον εαυτό στη Λόκο για να πετύχει, ερωτεύτηκα την ομάδα, τους παίκτες, το επιτελείο, τον κόσμο. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι για έναν Έλληνα προπονητή το Κράσνονταρ θα ήταν τόσο ζεστό και ειλικρινές και οι φίλαθλοι τόσο παθιασμένοι.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους και συμφωνώ απόλυτα με τα λόγια του προέδρου, Αντριου Βεντίσεβα: Μόνο μαζί ήμασταν ικανοί να πετύχουμε αυτά που πετύχαμε πέρυσι. Η Λόκο είναι μια σπουδαία ομάδα και φοβερός οργανισμός και πάντα θα έχω στη μνήμη μου αυτή τη σπουδαία σεζόν. Η Λοκομοτίβ κέρδισε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και ειλικρινά σας εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα, τους παίκτες, το επιτελείο και τον κόσμο".

TAGS EUROLEAGUE ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ