EUROLEAGUE

Στη Λοκομοτίβ του Μπαρτζώκα ο Κλαβέρ

Στη Λοκομοτίβ του Μπαρτζώκα ο Κλαβέρ

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα ανακοίνωσε την απόκτηση του Βίκτορ Κλαβέρ, ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό στον Γ' όμιλο της Euroleague 2015-16 (VIDEO).

Η Λαμποράλ Κούτσα κατέθεσε πρόσφατα επίσημη πρόταση στον Βίκτορ Κλαβέρ όμως η Βαλένθια (ομάδα που διατηρεί τα δικαιώματά του στην Ισπανία) ισοφάρισε την προσφορά των Βάσκων κι έτσι η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε.

Εν συνεχεία η Λοκομοτίβ Κουμπάν κινήθηκε για την απόκτηση του 27χρονου πρώην ΝΒΑer και σήμερα (2/9) ανακοίνωσε την απόκτησή του, για έναν χρόνο. Ο Ισπανός φόργουορντ επέστρεψε τον περασμένο Μάρτιο στην Ευρώπη έπειτα από μια τριετία στο ΝΒΑ με τους Blazers για λογαριασμό της Χίμκι, από όπου έμεινε ελεύθερος τον περασμένο μήνα.

H νέα σεζόν θα τον βρει στο Κρασνοντάρ, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα, o οποίος ανέφερε σχετικά: "Ο Κλαβέρ συνδυάζει αθλητικά προσόντα και καταλαβαίνει πολύ καλά το παιχνίδι! Ήταν μια εξαιρετική επιλογή για εμάς, με δεδομένο ότι πρόκειται για έναν έμπειρο παίκτη ο οποίος θα μας βοηθήσει στο «3» και το «4». Προσωπικά, ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του".

Το νέο απόκτημα της Λοκομοτίβ Κουμπάν είχε 7.1 πόντους και 4.9 ριμπάουντ μ.ό. στην περσινή VTB United League.

TAGS EUROLEAGUE ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ