EUROLEAGUE

Ράντολφ: "Τους βγάζω το καπέλο"

Ράντολφ: "Τους βγάζω το καπέλο"

Η Λοκομοτίβ δεν κατάφερε να κάνει ακόμα μία υπέρβαση απέναντι στην ΤΣΣΚΑ και οι Άντονι Ράντολφ, Ματ Τζάνινγκ και Ράιαν Μπρόκχοφ εστίασαν στα αίτια που οδήγησαν στην ήττα.

Η Λοκομοτίβ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΤΣΣΚΑ κι ο Άντονι Ράντολφ εξήγησε που χάθηκε το παιχνίδι. " Στην αρχή, μέτρησε η εμπειρία. Έχουν βρεθεί εδώ πολλές φορές, ενώ εμείς χρειαστήκαμε λίγο χρόνο για να μπούμε στο παιχνίδι", ήταν τα πρώτα λόγια του Αμερικανού πριν προσθέσει "τους βγάζω το καπέλο. Εκτέλεσαν εξαιρετικά το πλάνο τους, έκαναν καλή δουλειά. Παλέψαμε σκληρά και νομίζω πως όλοι δώσαμε τα πάντα στο παρκέ".

Όσον αφορά την προσωπική του απόδοση και τα 8 επιθετικά ριμπάουντ που πήρε απάντησε ότι " περίμενα πως θα πάρω κάποια επιθετικά ριμπάουντ, ο κόουτς μου είχε πει να είμαι επιθετικός στο παιχνίδι. Αυτή ήταν η δουλειά μου, περισσότερο από το να σκοράρω. Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο δυνατό".

Τζάνινγκ: "Μείναμε από δυνάμεις"

Ο Ματ Τζάνινγκ εστίασε περισσότερο στην εξαιρετική απόδοση του Νάντο Ντε Κολό τονίζοντας: " Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα και μετά έπρεπε να κυνηγήσουμε το σκορ κόντρα σε μια πολύ καλή επιθετικά ομάδα. Ξέρετε, όταν ο Ντε Κολό βάζει κάθε σουτ, είναι δύσκολο να συνεχίσουμε να ξοδεύουμε ενέργεια για να επιστρέψουμε. Νιώθω πως μείναμε από δυνάμεις. Πιέσαμε, δώσαμε ενδιαφέρον στο ματς, αλλά στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε μεγάλο πρόβλημα".

Μπρόκχοφ: "Έβαζαν μεγάλα καλάθια"

Ο Ράιν Μπρόκχοφ βρέθηκε στο πρώτο Final Four της καριέρας του και εξήγησε ότι η απειρία στοίχησε σε αυτόν και στους συμπαίκτες του. "Στο ξεκίνημα ίσως έφταιξαν τα νεύρα, ο ενθουσιασμός ή η έλλειψη εμπειρίας", είπε αρχικά ο Αυστραλός και πρόσθεσε: " Ήρθαμε εδώ για πρώτη φορά και... πιαστήκαμε με όλα. Μας πίεσαν πολύ και κυριάρχησαν στα πρώτα λεπτά. Από εκεί και μετά, τους κυνηγούσαμε σε όλο το ματς και όποτε μειώναμε εκείνοι έβαζαν μεγάλα καλάθια και έπαιζαν έξυπνα".

TAGS EUROLEAGUE ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ