EUROLEAGUE

Νίκη πριν από τον Παναθηναϊκό για τη Λοκομοτίβ

Νίκη πριν από τον Παναθηναϊκό για τη Λοκομοτίβ

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν συνέτριψε την Αστάνα με 99-64 πριν από το εναρκτήριο ματς της Euroleague με τον Παναθηναϊκό ενώ ο πρόεδρος της "Λόκο", Αντρέι Βέντιτσεφ, μίλησε για το μέλλον του Άντονι Ράντολφ στην ομάδα (VIDEO).

Η Λοκομοτίβ δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στην Αστάνα του Πατ Καλάθη. Τουναντίον, επικράτησε με 99-64 και πλέον στρέφεται στο εναρκτήριο ματς της Euroleague με τον Παναθηναϊκό (16/10, 18:00) στο Basket Hall του Κρασνοντάρ.

Για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο Μάλκολμ Ντιλέινι είχε 19 πόντους (με 3/4 βολ., 5/6 δίπ., 2/3 τρίπ.), 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 25'31" ενώ ο Βίκτορ Κλαβέρ πρόσθεσε 15 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 κοψίματα σε 23'11".

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της Λοκομοτίβ Κουμπάν, Αντρέι Βέντιτσεφ, μίλησε για το μέλλον του Άντονι Ράντολφ στην ομάδα. "Ακόμα δεν έχουμε πάρει οποιαδήποτε απόφαση. Ο οργανισμός εξετάζει την κατάσταση". Θυμίζουμε πως ο Αμερικανός φόργουορντ υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αστράγαλο και παραμένει εκτός δράσης από τις 14 Σεπτεμβρίου.

Σε ό,τι αφορά τον Πατ Καλάθη, ο ομογενής φόργουορντ της Αστάνα τελείωσε το ματς με 4 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 4 λάθη σε 17'59".

Τα highlights του αγώνα

TAGS EUROLEAGUE ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ