EUROLEAGUE

Να ναι καλά ο Ράντολφ

Να ναι καλά ο Ράντολφ

Ο Άντονι Ράντολφ πήρε -με το "σπαθί" του- τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του Game 4 των playoffs ανάμεσα σε Λοκομοτίβ Κουμπάν και Μπαρτσελόνα. Δείτε το γιατί.

Η εμφάνιση του Άντονι Ράντολφ ήταν αυτή που εν πολλοίς καθόρισε το αποτέλεσμα στο Game 4 ανάμεσα σε Λοκομοτίβ Κουμπάν και Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα άλωσε το "Παλάου Μπλαουγκράνα" και οδήγησε την προημιτελική σειρά σε πέμπτο παιχνίδι, με τις δύο αντιπάλους να λύνουν -μια και καλή πλέον- τις διαφορές τους στο Κρασνοντάρ (26/4, 20:00).

Για να φτάσουν εκεί βέβαια χρειάστηκε ο αριστερόχειρας πάουερ φόργουορντ, ο οποίος οργίασε στο τέλος της κανονικής διάρκειας και της παράτασης του αγώνα. Ολοκλήρωσε το Game 4 έχοντας 28 πόντους με 8/13 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 3/4 βολές, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 λάθη και 1 τάπα σε 38'00'' συμμετοχής, την ώρα που σημείωσε 10 (!) πόντους στο έξτρα πεντάλεπτο. Παρεμπιπτόντως, όλοι οι "μπλαουγκράνα" μαζί είχαν μόλις 4 πόντους στην παράταση.

Δείτε τα... όργια του Άντονι Ράντολφ, που μπορεί να εξελιχθεί στο πρόσωπο των playoffs, εφόσον η Λοκομοτίβ Κουμπάν πάρει το εισιτήριο για το Final Four του Βερολίνου.

TAGS EUROLEAGUE ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ