EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Το πιο σημαντικό ματς της σεζόν"

Μπαρτζώκας: "Το πιο σημαντικό ματς της σεζόν"

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο Basket Hall του Κρασνοντάρ και ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραδέχτηκε ότι το Game 5 με τους Καταλνούς είναι το πιο σημαντικό ματς της σεζόν για τη "Λόκο".

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν υποδέχεται αύριο την Μπαρτσελόνα (26/4, 20:00) με φόντο την πρόκριση στο Final Four της Euroleague. Η προημιτελική σειρά με τους Καταλανούς που καλούνται να διανύσουν 2.984 χιλιόμετρα για να φτάσουν στο Κρασνοντάρ βρίσκεται στο 2-2 και ο νικητής του Game 5 θα ακολουθήσει τις Λαμποράλ Κούτσα, Φενέρμπαχτσε και ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Final Four του Βερολίνου.

Παρεμπιπτόντως, οι φίλοι της Λοκομοτίβ Κουμπάν, οι οποίοι αποθέωσαν τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες κατά την επιστροφή τους από τη Βαρκελώνη, εξάντλησαν τα εισιτήρια για την προσεχή αναμέτρηση με τους "μπλαουγκράνα".

"Υπάρχουν δύο πλευρές για την προετοιμασία του αγώνα. Η μία είναι για το πώς θα προετοιμαστούμε στην τακτική και άλλη στο πώς θα προετοιμαστούμε στο πνευματικό κομμάτι. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, το οποίο ίσως να είναι και το πιο σημαντικό μέχρι τώρα στην εφετινή σεζόν. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε την δυνατότητα να παίξουμε στο πέμπτο ματς των πλέι οφ της Euroleague και πρέπει να χαρούμε που θα αγωνιστούμε στο Κράσνονταρ μπροστά στους φιλάθλους μας. Ελπίζουμε πως θα προκριθούμε στο Final Four. Θα δούμε" εξήγησε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης ο κόουτς της Λοκομοτίβ Κουμπάν, Γιώργος Μπαρτζώκας.

TAGS EUROLEAGUE ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ