EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας"

Μπαρτζώκας: "Να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στον έλεγχο των συναισθημάτων και την ηρεμία που πρέπει να ακολουθήσει την εκτός έδρας νίκη της Λοκομοτίβ Κουμπάν επί της Μπαρτσελόνα στο Game 4 των playoffs της Euroleague.

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν "απάντησε" στο "μπρέικ" της Μπαρτσελόνα , πήρε τη νίκη στο τέταρτο παιχνίδι των playoffs και πλέον η πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου θα κριθεί τη Μεγάλη Τρίτη (26/4, 20:00) στο Κρασνοντάρ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος από τη δουλειά που έκαναν οι παίκτες του στο παρκέ του "Παλαού Μπλαουγκράνα", με τον Άντονι Ράντολφ να είναι αυτός που ξεχώρισε, με τους 28 πόντους που σημείωσε στο παιχνίδι. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής της Λοκομοτίβ Κουμπάν ανέφερε πως "κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Ελέγξαμε τον ρυθμό στον βαθμό που θέλαμε, γιατί αυτό έπρεπε να κάνουμε. Έχουμε παίκτες με προσωπικότητα, που έκριναν το παιχνίδι. Παρότι κερδίσαμε στην παράταση, το μομέντουμ ήταν στην πλευρά της Μπαρτσελόνα, αλλά εμείς δείξαμε χαρακτήρα, προσωπικότητα και πνευματική σκληράδα. Στοιχεία που είναι απαραίτητα για αυτό το επίπεδο", για να συνεχίσει:

" Πρέπει να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας. Με εξαίρεση το δεύτερο παιχνίδι της σειράς, όπου ηττηθήκαμε εύκολα, κάθε άλλο παιχνίδι ήταν σκληρό. Επομένως όλα θα κριθούν στη διαχείριση των συναισθημάτων και την πνευματική σκληράδα που θα δείξουμε. Θα προσπαθήσουμε να ηρεμήσουμε κάπως, να αναλύσουμε το παιχνίδι και να προετοιμαστούμε για το επόμενο".

Από την πλευρά του, ο Άντονι Ράντολφ είχε να πει πως " είναι μία μεγάλη νίκη για την ομάδα. Δεν σταματήσαμε να παλεύουμε για τη νίκη, σε μία σκληρή έδρα. Είμαι χαρούμενος που έβαλα κάποια μεγάλα σουτ για να φτάσουμε στη νίκη. Ελπίζω να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι και να προκριθούμε στο Final Four. Φέτος η ομάδα δεν σταματά να παλεύει, κι αυτό έκανε απόψε (σ.σ.: χθες) στη Βαρκελώνη. Έχουμε όμως ένα παιχνίδι ακόμη μπροστά μας. Αυτή η νίκη σημαίνει πολλά για τη διοίκηση και τους φιλάθλους της ομάδας μας".

Τέλος, ο Μάλκολμ Ντιλέινι σχολίασε πως " ήταν μια πολύ σκληρή μονομαχία. Η Μπαρτσελόνα είναι ποιοτική ομάδα και το δείχνει σε αυτή τη σειρά. Κάναμε ό,τι έπρεπε για να κερδίσουμε. Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, ήμασταν ομαδικοί και δείξαμε καλό πρόσωπο στην άμυνα. Δεν σταματήσαμε να παλεύουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ