EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Είμαι περήφανος για την ομάδα μου"

Μπαρτζώκας: "Είμαι περήφανος για την ομάδα μου"
Μπαρτζώκας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Λοκομοτίβ δεν κατάφερε να κάνει νέα υπέρβαση, απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με αποτέλεσμα να ηττηθεί (88-81) στον πρώτο ημιτελικό και να χάσει τη δυνατότητα να διεκδικήσει το τρόπαιο. Περήφανος δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για την εικόνα της ομάδας του.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έβαλε τέλος στην ξέφρενη πορεία της Λοκομοτίβ Κουμπάν στην Euroleague, επικρατώντας στον πρώτο ημιτελικό (88-81), για να επιστρέψει σε τελικό μετά το 2012. Παρά την ήττα και τον αποκλεισμό όμως, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν παρέλειψε να πει πως νιώθει περήφανος για τους παίκτες και την ομάδα του, μετά απ όσα κατάφεραν φέτος.

" Ήμασταν διστακτικοί σε άμυνα και επίθεση, ήμασταν ένα κλικ πιο αργοί από την ΤΣΣΚΑ. Ως αποτέλεσμα ακόμη κι όταν οι αντίπαλοί μας έχαναν σουτ, ανανέωναν την επίθεση και έβρισκαν τη λύση. Απέκτησαν έτσι ρυθμό και αυτοπεποίθηση. Ο Χριάπα και ο Φριντζόν έβαλαν κρίσιμα σουτ και βοήθησαν πολύ την ομάδα τους", ήταν οι πρώτες ατάκες του Γιώργου Μπαρτζώκα, για να συνεχίσει λέγοντας: " Είπα στα παιδιά ότι νιώθω περήφανος για την ομάδα. Είναι ανάμεικτο συναίσθημα. Όταν χάνεις δεν μπορείς να είσαι χαρούμενος, αλλά κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να φτάσουμε ως εδώ. Έπρεπε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Έδειξαν πιο έμπειροι από εμάς. Βρήκαν αυτοπεποίθηση όπως ήθελαν. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την ευκαιρία να μπούμε στο ματς, όμως δεν τα καταφέραμε και χάσαμε οπότε πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον αντίπαλο".

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στο βάθος πάγκου της Λοκομοτίβ τονίζοντας ότι " όποιος ξέρει μπάσκετ είναι προφανές ότι το ροτέισον μας δεν είναι βαθύ. Χρειαζόταν από όλους όσους πήραν χρόνο μεγάλη συγκέντρωση κυρίως αμυντικά. Κάποιοι δεν μπόρεσαν λόγω απειρίας να σηκώσουν το βάρους, όμως αυτό είναι φυσικό και αναμενόμενο".

TAGS EUROLEAGUE ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ