EUROLEAGUE

Κλαβέρ: "Εντυπωσιακό να βλέπεις τον Διαμαντίδη"

Κλαβέρ: "Εντυπωσιακό να βλέπεις τον Διαμαντίδη"

Ο Βίκτορ Κλαβέρ σχολίασε την πρόσφατη ήττα της Λοκομοτίβ Κουμπάν από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και παραδέχτηκε πως όσο πιο σημαντικό και κρίσιμο είναι ένα παιχνίδι, τόσο καλύτερα παίζει ο Δημήτρης Διαμαντίδης (VIDEO)!

Ο Παναθηναϊκός γύρισε από το -7 (65-72) του 33'46'' απέναντι στη Λοκομοτίβ Κουμπάν κι εν τέλει έφτασε στη νίκη επί της "Λόκο" , διατηρώντας τις ελπίδες για τη δεύτερη θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της Euroleague.

O Δημήτρης Διαμαντίδης ήταν αυτός που σήμανε την αντεπίθεση του Παναθηναϊκού και ο Βίκτορ Κλαβέρ παραδέχτηκε ότι ο αρχηγός και ηγέτης του "τριφυλλιού" είναι ο παίκτης που μπορεί να ελέγξει ένα ματς μόνος του! Ο Ισπανός φόργουορντ της Λοκομοτίβ Κουμπάν μοιράστηκε τις σκέψεις του στο blog που διατηρεί στο euroleague.net, κάνοντας ειδική αναφορά στον "3D".

"Ήμασταν πολύ κοντά στο να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα. Όλα λειτουργούσαν υπέρ μας. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα ενώ γνωρίζουμε πολύ καλά τον Παναθηναϊκό από τις μεταξύ μας αναμετρήσεις, φέτος. Για την ακρίβεια, ήταν το τέταρτο matchup των δυο ομάδων μέσα στη χρονιά. Στο τέλος μάλλον παρουσιάσαμε... υπερβολικό ενθουσιασμό, γεγονός που μας οδήγησε σε λάθη. Δεν παίξαμε καλά στην επίθεση στα τελευταία λεπτά κι έτσι δεν μπορέσαμε να νικήσουμε. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης το πήρε πάνω του στο τέλος! Είναι ο παίκτης που μπορεί να ελέγξει ένα ματς μόνος του! Όσο πιο σημαντικό και κρίσιμο είναι ένα παιχνίδι, τόσο καλύτερα παίζει! Είναι εντυπωσιακό να βλέπεις έναν παίκτη σαν κι αυτόν, είναι ένας από τους καλύτερους Ευρωπαίους παίκτες! Μπορεί να κάνει ένα καθοριστικό κλέψιμο, να πετύχει ένα κρίσιμο τρίποντο, να βοηθήσει την ομάδα του στην άμυνα και την επίθεση.

Το γήπεδό τους ήταν γεμάτο όμως πρέπει να παραδεχτώ ότι μου είναι πιο δύσκολο να παίζει σε μια μισοάδεια αρένα. Όταν βλέπεις γεμάτες εξέδρες, ακόμα κι αν ο κόσμος φωνάζει εναντίον σου και σε αποδοκιμάζει, σου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο. Φέτος παίξαμε απέναντι στον Παναθηναϊκό και τον Ερυθρό Αστέρα φέτος. Επίσης είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Hala Pionir, σε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα! Αυτό, ακριβώς, είναι το σπουδαίο του πράγματος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Το να απολαμβάνεις την ατμόσφαιρα στα γήπεδα! Είναι κάτι που δεν το παρατηρείς στο ΝΒΑ".

TAGS EUROLEAGUE ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ