EUROLEAGUE

Ανακοινώθηκε ο Μπαρτζώκας

Ανακοινώθηκε ο Μπαρτζώκας

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Λοκομοτίβ Κουμπάν που ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον πρώην κόουτς του Ολυμπιακού για τα επόμενα δυο χρόνια (PHOTO).

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας απέρριψε τις προτάσεις που του είχαν γίνει στα μέσα της σεζόν, αφού είχε εκφράσει την επιθυμία να εργαστεί σε ομάδα κορυφαίου επιπέδου. Ο πρόεδρος της Λοκομοτίβ, Αντρέι Βετίσεφ, επικοινώνησε μαζί του αμέσως μόλις ανακοινώθηκε η εξασφάλιση της wild card κι εν συνεχεία, ήλθε η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών.

Σήμερα (5/7) η Λοκομοτίβ ανακοίνωσε ότι ο 50χρονος κόουτς υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα δυο χρόνια. Ο πρώτος και μοναδικός Έλληνα τεχνικός που έχει στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις: "Για να είμαι ειλικρινής, είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύει στις πράξεις και όχι στα λόγια. Είμαι πολύ χαρούμενος αφού μου δίνεται η δυνατότητα να εργαστώ σε έναν οργανισμό όπως η Λοκομοτίβ Κουμπάν και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της στη VTB United League και την Euroleague. Η επιστροφή της Λοκομοτίβ Κουμπάν στην Euroleague πρέπει να συνδυαστεί με την καθιέρωσή της στην ελίτ. Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που ακούτε από μένα τη λέξη «εγώ»! Πλέον θα μιλάμε μόνο με το «εμείς». Από την αρχή των διαπραγματεύσεων με την ομάδα, συνειδητοποίησα ότι υπάρχει κατανόηση και παρόμοια φιλοσοφία.

Η Λοκομοτίβ είναι ένα πολύ φιλόδοξο κλαμπ και ένας σπουδαίος οργανισμός. Επομένως, ο στόχος μου είναι να έχουμε μια παραγωγική σεζόν. Επίσης, ξέρω πόσο σημαντική είναι για τη Λοκομοτίβ η επένδυση στους νέους παίκτες. Προσωπικά, το να δουλεύω με νέους παίκτες ήταν πάντα μια ενδιαφέρουσα πρόκληση κι ένα σοβαρό κίνητρο. Σύμφωνοι, τα αποτελέσματα είναι σημαντικά όμως εξίσου σημαντική είναι και η βελτίωση των παικτών. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τους Ρώσους παίκτες της «Λόκο» και ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του.

TAGS EUROLEAGUE ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ