EUROLEAGUE

Τουλάχιστον δύο εβδομάδες εκτός δράσης ο Σενγκέλια

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BASKONIA (Eurokinissi Sports / ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BASKONIA (Eurokinissi Sports / ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τόρνικε Σενγκέλια τραυματίστηκε στον αστράγαλο στην (φιλική) πρόβα τζενεράλε της Μπασκόνια, με τις πρώτες εξετάσεις να κάνουν λόγο για απουσία τουλάχιστον δύο εβδομάδων.

Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκαν τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας για την Μπασκόνια, η οποία είδε τον Τόρνικε Σενγκέλια να αποχωρεί υποβασταζόμενος από τον αγώνα με τη Χαπόελ Ιερουσαλήμ του Φώτη Κατσικάρη. Ο ηγέτης της ισπανικής ομάδας τραυματίστηκε στον αστράγαλο στη διάρκεια της γ' περιόδου, με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο για απουσία τουλάχιστον δύο εβδομάδων από την δράση.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, το διάστρεμμα που υπέστη ο 26χρονος θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες, με τους γιατρούς να περιμένουν να υποχωρήσει το πρήξιμο για να είναι πιο σαφές το μέγεθος του προβλήματος. Κι αυτό γιατί δεν αποκλείεται το συνολικό διάστημα απουσίας του να φτάσει μέχρι τον ένα μήνα (!), υποχρεώνοντας τον Πάμπλο Πριτζιόνι να πορευτεί δίχως το βασικό "τεσσάρι" του στην εκκίνηση της σεζόν.

Το βέβαιο είναι πως ο παίκτης θα χάσει το ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα, για την πρεμιέρα της Liga Endesa (29/9, 22:00), την ώρα που πλέον τίθεται εν αμφιβόλω η παρουσία του και από την πρώτη αγωνιστική της EuroLeague απέναντι στον Ολυμπιακό (13/10).

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ