EUROLEAGUE

Τιγί: "Μας προετοίμασε ο Μπουρούσης!"

Τιγί: "Μας προετοίμασε ο Μπουρούσης!"

Η αποστολή της Λαμποράλ Κούτσα βρίσκεται στην Αθήνα για το Game 3 των προημιτελικών με τον Παναθηναϊκό και ο Κιμ Τιγί εξήγησε ότι οι Βάσκοι θα κάνουν τα πάντα για να πετύχουν το όνειρό τους (VIDEO)!

Η Λαμποράλ Κούτσα έκανε το 2-0 στην προημιτελική σειρά των playoffs με τον Παναθηναϊκό στη Βιτόρια και πλέον χρειάζεται ακόμα μια νίκη επί των "πράσινων" για να επιστρέψει στο Final Four της Euroleague έπειτα από το 2008.

Οι Βάσκοι έχουν τέσσερις αποκλεισμούς σε σειρές best-of-five (σ.σ. πρόκριση στις τρεις νίκες) και θέλουν να σπάσουν την αρνητική παράδοση κόντρα στους "πράσινους".

"Είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε δυο μέρες πριν από το παιχνίδι στην Αθήνα με τον Παναθηναϊκό. Είδαμε πολλές φορές σε βίντεο το δεύτερο ματς. Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση και πρέπει να βγάλουμε τρομερή ενέργεια, όπως συνέβη και στις αναμετρήσεις στη Βιτόρια" εξήγησε ο Κιμ Τιγί κατά την άφιξη της Μπασκόνια στην Ελλάδα.

Εν συνεχεία ο Γάλλος εξήγησε ότι ο Γιάννης Μπουρούσης φρόντισε να προϊδεάσει τους συμπαίκτες του για το τι θα αντιμετωπίσουν στο ΟΑΚΑ: "Ο Γιάννης είναι... ειδικός στο να παίζει σε αυτό το γήπεδο και μάς εξήγησε ότι τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για εμάς. Δεν πρέπει να μας απασχολεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Για την ακρίβεια, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε! Αν παίξουμε σοβαρά και δυνατά στην άμυνα, χωρίς λάθη, θα τα καταφέρουμε".

Πριν από 10 χρόνια, η (τότε) Τάου Κεράμικα επικράτησε του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και προκρίθηκε στο Final Four της Πράγας, έπειτα από το τρίποντο... παραλήρημα του Σερκάν Ερντογάν. Έπειτα, λοιπόν, από το 2006, οι Βάσκοι θέλουν να "σπάσουν" ξανά την έδρα των "πράσινων" και να επιστρέψουν στα ημιτελικά για πέμπτη φορά στην ιστορία τους. "Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Είμαστε μια νίκη μακριά από το Final Four και θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε το όνειρό μας".

Οι Άνταμ Χάνγκα και Φαμπιάν Κοζέρ ακολούθησαν την αποστολή της Λαμποράλ Κούτσα στην Αθήνα, δίχως όμως να έχει αποσαφηνιστεί αν θα είναι διαθέσιμοι για το Game 3 των playoffs κόντρα στον Παναθηναϊκό (19/4, 21:15).

Οι παίκτες της Λαμποράλ Κούτσα στο "Ελ. Βενιζέλος"

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ