EUROLEAGUE

Θέλει να φύγει ο Χάνγκα

Θέλει να φύγει ο Χάνγκα

Η Μπασκόνια κράτησε τον Άνταμ Χάνγκα στο δυναμικό της, κάτι που πάντως δεν επιθυμούσε ο 28χρονος φόργουορντ, ο οποίος -σύμφωνα με ισπανικά ρεπορτάζ- έχει ενημερώσει για τις τάσεις φυγής του.

Από την στιγμή που η Μπασκόνια "μάτσαρε" την προσφορά της Μπαρτσελόνα για τον Άνταμ Χάνγκα, κατάφερε να τον κρατήσει στο δυναμικό της για τα επόμενα τρία χρόνια. Τόση ήταν η διάρκεια της συμφωνίας του παίκτη με τους "μπλαουγκράνα", που αυτομάτως "μεταβιβάστηκε" στην ομάδα του Πάμπλο Πριτζιόνι. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει απαραίτητα πως ο 28χρονος φόργουορντ ικανοποιήθηκε από τις εξελίξεις.

Όπως αναφέρει με σημερινό της δημοσίευμα η " Sport ", η Μπασκόνια έχει βγάλει στο "σφυρί" τον καλύτερο αμυντικό της περσινής αγωνιστικής περιόδου στην Turkish Airlines EuroLeague, επειδή ο ίδιος ενημέρωσε για την επιθυμία του να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα. Με την Μπαρτσελόνα φυσικά να είναι στο κάδρο. Για να υλοποιηθεί η επιθυμία του βέβαια, καλείται ο κάθε ενδιαφερόμενος να ικανοποιήσει οικονομικά τον Χοσεάν Κερεχέτα, ο οποίος έσπευσε να βάλει την κατάλληλη τιμή για τα δικαιώματα του Άνταμ Χάνγκα: 1.500.000 ευρώ!

Οι "μπλαουγκράνα" έχουν καταστήσει σαφές από την πρώτη στιγμή πως θέλουν πάση θυσία τον παίκτη στο "Παλάου Μπλαουγκράνα" την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, κάτι που καλούνται να επιβεβαιώσουν με πράξεις από εδώ και πέρα. Η τιμή μπορεί να είναι αρκετά "τσουχτερή", αλλά στο σημείο που βρισκόμαστε, οι επιλογές του Σίτο Αλόνσο για το "3" δεν είναι πολλές. Πράγμα που σημαίνει πως, στο φινάλε, μπορεί η Μπαρτσελόνα να κάνει την υπέρβαση και να πληρώσει για να κάνει δικό της τον Άνταμ Χάνγκα.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ