EUROLEAGUE

Τα χρειάστηκε στο φινάλε η Μπασκόνια κόντρα στην Τενερίφη

Τα χρειάστηκε στο φινάλε η Μπασκόνια κόντρα στην Τενερίφη

Η Μπασκόνια απώλεσε διαφορά 19 πόντων κόντρα στην Τενερίφη των Κατσικάρη-Βασιλειάδη, αλλά στο τέλος βρήκε τον τρόπο να κερδίσει με 100-94 για την 28η αγωνιστική της ACB.

Τα εύκολα-δύσκολα έκανε η Μπασκόνια κόντρα στην Τενερίφη, ωστόσο στο φινάλε πήρε τη νίκη που χρειαζόταν για να διατηρηθεί στην 2η θέση της ισπανικής λίγκας, επικρατώντας με 100-94 των αντιπάλων της.

Οι Βάσκοι είχαν το πάνω χέρι από την αρχή του αγώνα, ξεφεύγοντας νωρίς με διψήφια διαφορά, η οποία έφτασε ακόμα και τους 19 πόντους (79-60) στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου. Η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη ωστόσο δεν παράτησε το παιχνίδι και με αντεπίθεση διαρκείας μείωσε σε 95-89 με 30 δευτερόλεπτα να μένουν για το τέλος του αγώνα, χωρίς όμως να καταφέρει να κάνει κάτι περισσότερο από το απλώς να... τρομάξει την Μπασκόνια.

Ο Γιάνις Τίμα με 20 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τους Ρόντριγκ Μπουμπουά και Τορνίκε Σενγκέλια να προσθέτουν από 14 πόντους. Για την Τενερίφη, ο Ματέους Πονίτκα είχε 20 πόντους και ο Μάικ Τόμπεϊ 17 πόντους. Ο Κώστας Βασιλειάδης ξεκίνησε στην βασική πεντάδα, αλλά έμεινε στους 2 πόντους με 1/2 δίποντα, 0/1 τρίποντο και 2 ασίστ σε 17 λεπτά συμμετοχής.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ