EUROLEAGUE

Συγκίνηση στο "αντίο" του Πριτζιόνι

Συγκίνηση στο "αντίο" του Πριτζιόνι

Ο Πάμπλο Πριτζιόνι βρέθηκε για τελευταία φορά στην προπόνηση της Μπασκόνια, με σκοπό να αποχαιρετήσει τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του.

Αφού ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει άμεσα από τη δράση μέσω Twitter, ακολούθως ο Πάμπλο Πριτζιόνι μίλησε στους δημοσιογράφους για τους λόγους που τον οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση .

Ο 39χρονος πλεϊμέικερ εξήγησε ότι δεν είχε πλέον την ίδια "δίψα" για να βρίσκεται στο παρκέ, με αποτέλεσμα να πει "αντίο". Μία απόφαση που σεβάστηκαν άπαντες, με πρώτο και καλύτερο τον Χοσεάν Κερεχέτα, ο οποίος τον αποθέωσε με δηλώσεις του στη Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (10/1) στη Βιτόρια.

Μετά την ολοκλήρωσή της μάλιστα, ο Πάμπλο Πριτζιόνι επισκέφτηκε τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του, που προπονούνταν εκείνη τη στιγμή για να τους αποχαιρετήσει έναν προς έναν. Μόλις τον αντιλήφθηκαν, ήρθε η αποθέωση, με τους πιο παλιούς (από το τεχνικό επιτελείο) να λένε κάποιες κουβέντες παραπάνω μαζί του.

Η Μπασκόνια διαφημίζει στα social media της τον εντός έδρας αγώνα με την Μπιλμπάο (15/1, 19:30) με σκοπό να γεμίσει η Fernando Buesa Arena και να αποχαιρετήσουν όλοι μαζί έναν παίκτη - σύμβολο της ομάδας.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ