EUROLEAGUE

Σκόλα: "Θα σας παρακολουθήσω την προσπάθεια σας από το Τορόντο"

Σκόλα: "Θα σας παρακολουθήσω την προσπάθεια σας από το Τορόντο"

Η θρυλική μορφή της Λαμποράλ Κούτσα, Λουίς Σκόλα, έστειλε το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στους Βάσκους και τους τόνισε πως θα παρακολουθήσει τα παιχνίδια τους για την πρόκριση στο Final-Four κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο 36χρονος Αργεντινός φόργουορντ-σέντερ των Τορόντο Ράπτορς, Λουίς Σκόλα, αγωνίστηκε για 9 χρόνια (1998-2007) στην Λαμποράλ Κούτσα (τότε λεγόταν Ταού Κεράμικα), λίγο πριν εκείνος κάνει το βήμα για το ΝΒΑ και τους Χιούστον Ρόκετς. Πλέον, παίζει μπάσκετ στους Τορόντο Ράπτορς.

Ο Λουίς Σκόλα αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία της Baskonia, έχοντας αγωνιστεί μαζί της σε τρία Final-Four: 2005, 2006, 2007. O Aργεντινός σούπερ-σταρ, είναι ιδιαίτερα συνδεδεμένος με τον σύλλογο, παρακολουθεί την πορεία των Βάσκων και ενόψει των προημιτελικών κόντρα στον Παναθηναϊκό, θέλησε να τους στείλει μήνυμα συμπαράστασης από τον Καναδά.

Ο Αργεντινός είπε τα εξής: "Εκτιμώ πολύ τον κόσμο στη Βασκωνία, πέρασα υπέροχα εκεί και εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα στα playoffs. Βρίσκομαι στο Τορόντο αλλά αν είστε σίγουροι ότι θα παρακολουθήσω την προσπάθειά σας από την τηλεόραση". Το σχετικό βίντεο ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της Λαμποράλ Κούτσα.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ