EUROLEAGUE

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για Μπασκόνια: Νοκ άουτ ο Σενγκέλια!

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για Μπασκόνια: Νοκ άουτ ο Σενγκέλια!
ΕUROLEAGUE

Μιάμιση ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα, η Μπασκόνια ενημέρωσε πως ο Τόρνικε Σενγκέλια δεν θα αγωνιστεί απέναντι στη Ζάλγκιρις λόγω προβλήματος στον οπίσθιο μηριαίο δικέφαλο.

Το εντός έδρας παιχνίδι με τη Ζάλγκιρις (15/3, 21:45) έχει χαρακτήρα τελικού για την Μπασκόνια, η οποία κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την οκτάδα. Μιάμιση ώρα πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης όμως, προέκυψε μια απουσία που κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί κομβική για την ισπανική ομάδα.

Ο Τόρνικε Σενγκέλια δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο πόδι, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη δωδεκάδα της αποψινής αναμέτρησης. Όπως ενημέρωσε η Μπασκόνια, το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον οπίσθιο μηριαίο δικέφαλο του αριστερού ποδιού δεν ξεπεράστηκε, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ.

Παρά την απουσία του από τις προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα, υπήρξε αισιοδοξία πως την τελευταία στιγμή θα δηλώσει "παρών" για το ντέρμπι με τη Ζάλγκιρις. Στην πράξη όμως, αυτή η αισιοδοξία δεν επιβεβαιώθηκε, με τον Πέδρο Μαρτίνεθ να μην έχει πλέον στη διάθεσή του ούτε τον Τόρνικε Σενγκέλια, ούτε τον Μαρσελίνιο Χουέρτας που είναι στα "πιτς" τις τελευταίες ημέρες.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ