EUROLEAGUE

Πρόβλημα με Γκρέιντζερ στην Μπασκόνια

EUROLEGUE BASKETBALL / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEGUE BASKETBALL / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η αποστολή της Μπασκόνια επέστρεψε στη βάση της, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, με τον Πάμπλο Πριτζιόνι να βλέπει τον Τζέισον Γκρέιντζερ να εντάσσεται στην "injury list". Ευχάριστα μηνύματα από τον Ροντρίγκ Μπομπουά.

Η Μπασκόνια ξεκίνησε με το αριστερό τη φετινή αγωνιστική περίοδο στην EuroLeague, αλλά την επομένη της ήττας από τον Ολυμπιακό , αυτό που απασχολεί περισσότερο τον Πάμπλο Πριτζιόνι είναι η κατάσταση του Τζέισον Γκρέιντζερ. Ο έμπειρος πλεϊμέικερ υπέστη μυϊκό τραυματισμό στη διάρκεια του α' μέρους στα "Δύο Αοράκια", με αποτέλεσμα να αγωνιστεί ελάχιστα μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο της ισπανικής ομάδας, ο παίκτης είναι αμφίβολος για τον αγώνα της Κυριακής (15/10) με τη Φουενλαμπράδα για τη Liga Endesa. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί το Σάββατο (14/10), με την ελπίδα να είναι σε καλύτερη κατάσταση και να ενισχύσει την ομάδα του.

Από την άλλη, ευχάριστα είναι τα μηνύματα που έρχονται από τον Ροντρίγκ Μπομπουά, ο οποίος δείχνει να αφήνει πίσω το πρόβλημα που τον κράτησε εκτός μάχης στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Ο 29χρονος γκαρντ θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά το απόγευμα (13/10) και εφόσον δεν νιώσει κάποια ενόχληση, θα θέσει εαυτόν στη διάθεσή του προπονητή του για τους αγώνες που ακολουθούν εντός κι εκτός συνόρων.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ