EUROLEAGUE

Προτιμά Ολυμπιακό από Φενέρ o Γκαρίνο

Προτιμά Ολυμπιακό από Φενέρ o Γκαρίνο

Ο Πατρίτσιο Γκαρίνο εξέφρασε την πεποίθηση πως ο Ολυμπιακός θα ήταν πιο προσιτός αντίπαλος από ό,τι η Φενέρμπαχτσε για την Μπασκόνια στα playoffs της EuroLeague.

Η Μπασκόνια περιμένει να μάθει με ποια ομάδα θα βρεθεί αντιμέτωπη στα playoffs της EuroLeague και ο Πατρίτσιο Γκαρίνο δεν έκρυψε την... προτίμησή του στον Ολυμπιακό.

Ο 29χρονος Αργεντινός φόργουορντ με αφορμή την αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές (5/4, 22:00) τη Μ. Τρίτη (3/4) τέθηκε στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου και μία από τις ερωτήσεις που κλήθηκε να απαντήσει αφορούσε (και) τον Ολυμπιακό.

Ο Πατρίτσιο Γκαρίνο ρωτήθηκε για το αν προτιμά η ομάδα του στα προημιτελικά της EuroLeague να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό ή την Φενέρμπαχτσε και δεν δίστασε να πάρει θέση.

"Δεν εξαρτάται από εμάς, οπότε καλύτερα να μην το σκεφτόμαστε. Εμείς πρέπει να νικήσουμε την Εφές σε ένα πολύ περίεργο ματς. Είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας και περιμένουμε να δούμε ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε στα playoffs. Ίσως ο Ολυμπιακός να είναι πιο προσιτός αντίπαλος από την Φενέρμπαχτσε, αλλά κάθε αντίπαλος είναι δύσκολος", ανέφερε ο Πατρίτσιο Γκαρίνο.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ