EUROLEAGUE

Πριτζιόνι: "Οι νίκες σε δύσκολες έδρες θα μας δώσουν χαρακτήρα"

Πριτζιόνι: "Οι νίκες σε δύσκολες έδρες θα μας δώσουν χαρακτήρα"
FACEBOOK/BASKONIA

Η Μπασκόνια είναι έτοιμη για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (12/10, 21:00) κι ο Πάμπλο Πριτζιόνι υπογράμμισε το πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα του να νικά εκτός έδρας.

Ο Πάμπλο Πριτζιόνι έβαλε τις φωνές μετά τη βαριά ήττα από τη Γκραν Κανάρια, ωστόσο θεωρεί πως η ομάδα του αντέδρασε σωστά κι είναι έτοιμη για την πρεμιέρα της EuroLeague απέναντι στον Ολυμπιακό (12/10, 21:00).

" Η ομάδα αντέδρασε σωστά και καλείται να το δείξει κόντρα στον Ολυμπιακό", σχολίασε αρχικά ο head coach της Μπασκόνια για να συμπληρώσει σχετικά με τις απουσίες των δύο ομάδων: "Δεν πρέπει να μιλάμε για αυτούς που θα λείψουν, αλλά για αυτούς που θα παίξουν. Έχουμε αρκετούς ικανούς παίκτες που θα πάρουν μέρος και μπορούν να κάνουν καλό παιχνίδι".

Αναφορικά με το γεγονός ότι το ματς θα γίνει στην Κρήτη, σχολίασε: "Δεν ξέρω τι θα αντιμετωπίσουμε. Τι θα βρούμε εκεί. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση από αυτή που δείξαμε στα Κανάρια Νησιά, επειδή λογικά το περιβάλλον θα είναι ίδιο".

Ο Πάμπλο Πριτζιόνι είπε ακόμα: " Πρέπει να πάμε σε δύσκολες έδρες και να νικήσουμε. Για μένα, το να νικάμε εκεί είναι αυτό που θα δώσει χαρακτήρα ως ομάδα. Πρέπει να παίξουμε με μεγαλύτερη ένταση στην άμυνα και να παίξουμε πιο επιθετικά. Θα πρέπει ακόμα να βρούμε εύκολους πόντους, αλλά και να έχουμε υπομονή όταν η επίθεση δεν λειτουργεί όπως πρέπει. Θα χρειαστεί να είμαστε καλοί στην άμυνα κι από εκεί να σπρώξουμε τη μπάλα γρήγορα στην επίθεση".

Ο Τορνίγκε Σενγκέλια είπε από τη μεριά των παικτών: " Περιμένουμε ένα σκληρό και δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες της EuroLeague. Πιστεύω πως έχουμε πετύχει αρκετούς πόντους για να νικήσουμε, αλλά τώρα πρέπει να κάνουμε κι ένα βήμα μπροστά στην άμυνα και να σταματήσουμε τους αντιπάλους μας. Αυτό είναι το "κλειδί". Είτε παίξει ο Σπανούλης είτε όχι, δεν πρέπει να αλλάξει η προσέγγιση μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε".

Photo Credits: Facebook/Baskonia

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ