EUROLEAGUE

Πονάει (ξανά) στον ώμο ο ΜακΡέι, εκτός με Παναθηναϊκό

Πονάει (ξανά) στον ώμο ο ΜακΡέι, εκτός με Παναθηναϊκό
BASKONIA / TWITTER

Μετά από δύο μόλις αγώνες με τη φανέλα της Μπασκόνια, ο Τζόρνταν ΜακΡέι παρουσίασε ξανά πρόβλημα στον ώμο. Θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Superfoods (2/11, 21:00), όπως ανακοίνωσε η ισπανική ομάδα.

Δύο μόλις αγώνες με τη φανέλα της Μπασκόνια, κι ο Τζόρνταν ΜακΡέι θα επιστρέψει στα "πιτς" λόγω προβλήματος τραυματισμού. Ο γκαρντ/φόργουορντ της ισπανικής ομάδας, που έμεινε ενάμιση μήνα εκτός δράσης εξαιτίας ενός προβλήματος στον ώμο , θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Superfoods (2/11, 21:00).

Οι Βάσκοι ενημέρωσαν για νέες ενοχλήσεις στον ήδη "λαβωμένο" ώμο του, εξηγώντας πως το ακριβές διάστημα απουσίας του από την δράση παραμένει άγνωστο, αφού η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σε μερικές ημέρες.

Όπως και να έχει όμως, η ουσία είναι πως ο Πέδρο Μαρτίνεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες ενός παίκτη με πλούσιο επιθετικό ταλέντο, που θα μπορούσε να αποτελέσει ένα μέρος της αλλαγής στη φιλοσοφία και την αποτελεσματικότητα της Μπασκόνια στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό με το "τριφύλλι".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ