EUROLEAGUE

Πλήγμα με Λουζ για Μπασκόνια

Πλήγμα με Λουζ για Μπασκόνια

Χωρίς τον Ράφα Λουζ θα πορευτεί για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου η Μπασκόνια, καθώς ο βραχύσωμος πόιντ γκαρντ χτύπησε στο γόνατο. Θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες, σύμφωνα με την ενημέρωση της ισπανικής ομάδας.

Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε ο Ράφα Λουζ, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο στη διάρκεια της πρωινής (12/5) προπόνησης της Μπασκόνια. Ο 25χρονος πλεϊμέικερ της ισπανικής ομάδας υποβλήθηκε άμεσα σε εξετάσεις, που έδειξαν πως υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο.

Ένας τραυματισμό που θα τον αφήσει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου, αλλά και για ένα διάστημα της ερχόμενης. Όπως ενημέρωσε η Μπασκόνια, ο άτυχος αθλητής θα μείνει μακριά από τα παρκέ για τουλάχιστον έξι μήνες, ενώ τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αποκαταστήσει το πρόβλημα.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο Ράφα Λουζ είχε 2.8 πόντους, 1.2 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ κατά μέσο όρο στη Liga Endesa, ερχόμενος διαρκώς από τον πάγκο για να δώσει βοήθεια στην ομάδα του στη θέση "1". Θυμίζουμε πως το περσινό καλοκαίρι υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπασκόνια, κάτι που σημαίνει πως στη Βιτόρια θα τον περιμένουν να επιστρέψει δριμύτερος για να προσφέρει τις υπηρεσίες του την επόμενη σεζόν.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ