EUROLEAGUE

Περίπατος για την Μπασκόνια

Περίπατος για την Μπασκόνια

Με τον Τορνίκε Σενγκέλια να πραγματοποιεί μαγική εμφάνιση η Μπασκόνια επιβλήθηκε εύκολα της Ανδόρα. Στα ρηχά ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Ένα ημίχρονο. Τόσο άντεξε η Ανδόρα στην "Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα" της Μπασκόνια πριν τελικά ηττηθεί με 95-77, αφού δεν είχε το βάθος και την ενέργεια να ακολουθήσει τον ρυθμό των Βάσκων.

Η Μπασκόνια πήγε το παιχνίδι εκεί που ήθελε: Σε ψηλό σκορ. Για αυτό και ήταν δεδομένο μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, που την βρήκε να προηγείται με 48-44, ότι αν η Ανδόρα δεν κατέβαζε τον ρυθμό του αγώνα θα είχε πρόβλημα. Και αυτό επιβεβαιώθηκε μέχρι... κεραίας στο τρίτο δεκάλεπτο, στο οποίο οι Βάσκοι επικράτησαν με ένα επιμέρους σκορ 36-21, "καθαρίζοντας" σε εκείνο το σημείο το παιχνίδι, έχοντας έτσι την πολυτέλεια να ξεκουράσουν τους βασικούς τους παίκτες τους, έχοντας στο μυαλό τους τον αγώνα με την Ζαλγκίρις την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής της EuroLeague.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Τορνίκε Σενγκέλια, ο οποίος άγγιξε το triple-double έχοντας 19 πόντους, 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ, με τον Τζος Ακόνιον να προσθέτει 20 πόντους και τους Άνταμ Χανγκά και Γιάκα Μπλάζιτς με 13 πόντους. Για την Ανδόρα ο γνώρισμός μας Γκιόργκι Σερμαντίνι είχε 15 πόντους και ο Μπέρχα Μπουρχανάτζε 14 πόντους, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ξεκίνησε βασικός, έχοντας 1 πόντο, 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 12 λεπτά συμμετοχής.

Μπασκόνια (Αλόνσο): Μπαρνιάνι 9 (1), Χανγκά 13 (2), Μπλάζιτς 13 (1), Σενγκέλια 19 (1), Λάρκιν 5, Ακονιόν 20 (4), Βόιτμαν 5, Σεντεκέρσκις1, Ντιόπ 4, Τίγι, Λουζ 6

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ