EUROLEAGUE

Περάσοβιτς: "Υποφέραμε, αλλά..."

Περάσοβιτς: "Υποφέραμε, αλλά..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Λαμποράλ Κούτσα στάθηκε "όρθια" στη Βιτόρια, έκανε το 2/2 απέναντι στον Παναθηναϊκό και απέχει μία νίκη από το Final Four του Βερολίνου. Επομένως ήταν φυσιολογικό να αποθεώσει τους παίκτες του ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

Η δεύτερη νίκη της Λαμποράλ Κούτσα επί του Παναθηναϊκού ήταν πολύ πιο δύσκολη και αγχώδης σε σχέση με την πρώτη. Χαρακτηριστικά, ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης πως " Υποφέραμε", για να εξηγήσει:

" Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια σκληρή ομάδα, επομένως αυτή η νίκη είναι πάρα πολύ σημαντική για εμάς. Οι αντίπαλοί μας έβαλαν πολύ μεγάλα σουτ για να οδηγήσουν το παιχνίδι στην παράταση. Έχει ποιότητα ο Παναθηναϊκός και το ξέρουμε, επομένως ήμασταν προετοιμασμένοι γι αυτό. Η ομάδα μου όμως έχει ικανότητα να αντιδρά. Παρά τα πολλά προβλήματα και το περιορισμένο rotation, τα παιδιά έβγαλαν ό,τι είχαν στο γήπεδο".

Από την πλευρά του, ο Νταβίς Μπερτάνς πρόσθεσε ότι " ήταν μια πολύ σκληρή μάχη, το παιχνίδι πήγε στην παράταση, κι εμείς είχαμε πολλούς τραυματίες. Νομίζω πως όλοι αντέδρασαν εξαιρετικά, είναι πολύ θετικό που κάναμε δύο νίκες κι έχουμε μπροστά μας κάποιες ημέρες για να ξεκουραστούμε και να σκεφτούμε τι θα κάνουμε στην Αθήνα. Μετά το τρίποντο του Διαμαντίδη, ο κόουτς μας είπε να παλέψουμε ακόμη περισσότερο για να πάρουμε τη νίκη. Επιστρέψαμε και πήραμε τη νίκη".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ