EUROLEAGUE

Περάσοβιτς: "Θα περιμένουμε τον Μπουρούση"

Περάσοβιτς: "Θα περιμένουμε τον Μπουρούση"

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Λαμποράλ Κούτσα (4/3, 21:45) για τέταρτη φορά φέτος και ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς αναφέρθηκε στην κατάσταση του Γιάννη Μπουρούση, εξηγώντας τι πρέπει να κάνουν οι Βάσκοι στο ΣΕΦ.

Η Λαμποράλ Κούτσα θα παραταχθεί στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό (4/3, 21:45) ως επικεφαλής στον ΣΤ' όμιλο ενώ η συμμετοχή του Γιάννη Μπουρούση στο ματς με τους Πειραιώτες είναι αμφίβολη.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής σέντερ αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί κόντρα στην Εστουδιάντες και κάνει προσπάθεια προκειμένου να προλάβει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, με τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς να παραδέχεται στη συνέντευξη Τύπου που ολοκληρώθηκε προ ολίγου ότι "ο Μπουρούσης δεν προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα. Θα περιμένουμε σήμερα ή αύριο ώστε να διαπιστώσουμε την κατάστασή του και αν έχουμε τη δυνατότητα να τον υπολογίζουμε".

Στο μεταξύ, ο Κροάτης προπονητής της Λαμποράλ Κούτσα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague, τονίζοντας πως: "Για να νικήσεις στο ΣΕΦ, χρειάζεται να έχεις ποιότητα και χαρακτήρα. Αν όχι δεν πρόκειται να τα καταφέρεις, γιατί ο Ολυμπιακός διαθέτει πολύ έμπειρους παίκτες. Βρισκόμαστε σε ένα γκρουπ με ομάδες του κορυφαίου επιπέδου. Ο καθένας μπορεί να χάσει από τον άλλο, γιατί όλες οι ομάδες είναι ισχυρές. Ο Ολυμπιακός δεν θα αλλάξει το στυλ του. Διαθέτει πολλές επιλογές και διαφορετικούς τρόπους να επιτεθεί, γι’ αυτό πρέπει να σταματήσουμε το παιχνίδι τους. Οι πιθανότητες πρόκρισης του Ολυμπιακού παραμένουν ακέραιες και εμείς δεν πρέπει να κάνουμε από τώρα υπολογισμούς γιατί μπορεί στο τέλος να έχουμε πρόβλημα".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ