EUROLEAGUE

Περάσοβιτς: "Πρόκριση κόντρα στον θρύλο Διαμαντίδη"

Περάσοβιτς: "Πρόκριση κόντρα στον θρύλο Διαμαντίδη"

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς παραδέχθηκε ότι η συμμετοχή στο Final Four του Βερολίνου είναι μεγάλη στιγμή για τη Λαμποράλ Κούτσα και μίλησε για την πρόκριση απέναντι σε έναν θρύλο όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης!

Η Λαμποράλ Κούτσα επιστρέφει στο Final Four μετά το 2008 ενώ ο προπονητής των Βάσκων, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, θυμήθηκε την προ 10ετίας νίκη επί του "τριφυλλιού" στο ΟΑΚΑ .

"Αυτή η πρόκριση είναι μεγάλη στιγμή για μας. Τα είχαμε καταφέρει πριν 10 χρόνια απέναντι στον Παναθηναϊκό, όμως τότε είχαμε εξαιρετικούς παίκτες, ενώ τώρα έχω μια ομάδα με τρομερό πνεύμα και αυτοπεποίθηση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε την πρόκριση απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και κόντρα σε ένα θρύλο όπως ο Διαμαντίδης. Στην τελευταία περίοδο κρατήσαμε τη συγκέντρωσή μας στις δύσκολες στιγμές" εξήγησε ο Κροάτης τεχνικός μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και την πρόκριση στο Final Four.

O Ντάριους Άνταμς, από την πλευρά του είπε: "Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Ο κόσμος φώναζε πολύ, καθώς θα μπορούσε να είναι το τελευταίο παιχνίδι γι’ αυτούς. Εμείς παλέψαμε και ήμασταν ενωμένοι ως ομάδα. Οι συμπαίκτες μου έδωσαν αυτοπεποίθηση, γιατί έχασα τα πρώτα σουτ. Δεν ήμουν μόνο εγώ, ήταν όλη η ομάδα. Έχασα τα πρώτα τέσσερα σουτ, αλλά μου είπαν να συνεχίσω. Επαιξα δυνατά στην άμυνα και αυτό βγήκε θετικά στην επίθεση".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ