EUROLEAGUE

Παρουσιάστηκε ο Αλόνσο

Παρουσιάστηκε ο Αλόνσο

Η Λαμποράλ Κούτσα μπαίνει σε μία άλλη εποχή με τον Σίτο Αλόνσο να λαμβάνει τα ηνία της ομάδας διαδεχόμενος τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς. Ο Μαδριλένος τεχνικός παρουσιάστηκε από τους Βάσκους βγάζοντας... είδηση

Ο Σίτο Αλόνσο παρουσιάστηκε ως νέος προπονητής της Λαμποράλ Κούτσα και στις πρώτες του δηλώσεις εξήγησε ότι αποτελεί ένα " μεγάλο βήμα προς τα μπροστά για την καριέρα" του. Στο πλευρό του Μαδριλένου τεχνικού βρισκόταν ο πρόεδρος της Λαμποράλ, Χοσεάν Κερεχέτα, ο οποίος εξήγησε ότι ελπίζει " αυτή να είναι η αρχή ενός νέου συναρπαστικού πρότζεκτ περιμένοντας τον κόουτς Αλόνσο να έχει έναν μεγάλο κύκλο εδώ". Οι δύο πλευρές, άλλωστε, δεσμεύονται από συμβόλαιο διετούς διάρκειας κι έτσι θα κληθούν να ξεπεράσουν μαζί αρκετές δυσκολίες.

Η πρώτη πρόκληση για τους δύο άντρες αφορά το "χτίσιμο" της ομάδας, καθώς αυτή τη στιγμή αριθμεί μόλις έξι παίκτες. Ο Σίτο Αλόνσο εξήγησε ότι αυτή την περίοδο " αναζητώ παίκτες στο ίδιο επίπεδο με αυτούς που δεν είναι πια μαζί μας. Είναι σημαντικό οι παίκτες που θα έρθουν να μπορούν να παίξουν σε πολλές θέσεις".

Ο Μαδριλένος τεχνικός επιβεβαίωσε ότι ο φέρελπις γερμανός, Γιόχαν Βόιγκτμαν θα είναι μέλος της ομάδας, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η επόμενη ανακοίνωση να αφορά τον Βραζιλιάνο, Ράφα Λουζ, ο οποίος στο παρελθόν αγωνιζόταν στην Φλαμένγκο.

Η παρουσίαση έγινε μόλις λίγες ώρες μετά την είδηση ότι ο Ντέιβις Μπερτάνς θα μετακομίσει στο ΝΒΑ για λογαριασμό των Σπερς. Αυτό, ωστόσο που δεν ήταν γνωστό είναι ότι ο Λετονός φόργουορντ θα πρέπει να καταβάλει στην Λαμποράλ ένα ποσό που φτάνει τα 650.000 ευρώ προκειμένου να μείνει ελεύθερος.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ