EUROLEAGUE

Παρουσιάστηκε στη Μπασκόνια ο Κέβιν Τζόουνς

Παρουσιάστηκε στη Μπασκόνια ο Κέβιν Τζόουνς

Με Αμερικανό πάουερ φόργουορντ ενισχύθηκε η Μπασκόνια, τουλάχιστον για τους επόμενους δύο μήνες. Δείτε ποιος είναι ο Κέβιν Τζόουνς που παρουσιάστηκε ήδη από την ομάδα Βιτόρια.

Στη Βιτόρια για λογαριασμό της Μπασκόνια βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες ο Κέβιν Τζόουνς, ο οποίος παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου με κάθε επισημότητα.

Ο 28χρονος ύψους 2μ.03 πάουερ φόργουορντ αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, έκανε αρκετά καλή σεζόν, ήταν ελεύθερος και τελικά υπέγραψε δίμηνο συμβόλαιο με τους Βάσκους με προοπτική επέκτασης μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο Τζόουνς είναι γεννημένος στη Νέα Υόρκη, έπαιξε στο Πανεπιστήμιο West Virginia, πέρασε από τους Cleveland Cavaliers, τους Canton Charge, τη Σαν Μιγκέλ, τη Σολέ, την Παρτίζαν και την Λοκομοτίβ Κουμπάν, ενώ το καλοκαίρι του 2015 έπαιξε με τους Milwaukee Bucks στο Summer League του Las Vegas.

Πέρυσι είχε 11.9 πόντους και 5.8 ριμπάουντ στο EuroCup, αλλά και 13.2 πόντους και 6.5 ριμπάουντ στην VTB League. Με τη Μπασκόνια θα παίξει για πρώτη φορά στη EuroLeague, στην οποία ελπίζει πως θα καθιερωθεί.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ