EUROLEAGUE

Πάει για ρεκόρ προσέλευσης η Λαμποράλ Κούτσα!

Πάει για ρεκόρ προσέλευσης η Λαμποράλ Κούτσα!

Η Λαμποράλ Κούτσα υποδέχεται απόψε (15/4, 21:45) τον Παναθηναϊκό και οι Βάσκοι που θα βρεθούν στις εξέδρες της Fernando Buesa Arena αναμένεται να ξεπεράσουν τους 13.726 θεατές στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης (VIDEO)!

Η Λαμποράλ Κούτσα άνοιξε λογαριασμό στην προημιτελική σειρά με τον Παναθηναϊκό κι απόψε (15/4, 21:45) υποδέχεται τους "πράσινους" στη Fernando Buesa Arena με στόχο το 2-0 που θα φέρει την ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς μια νίκη μακριά από το Final Four του Βερολίνου.

Το ζητούμενο σε ό,τι αφορά τους Βάσκους έχει να κάνει με τον Άνταμ Χάνγκα, ο οποίος αποχώρησε κατά τη διάρκεια του Game 1 λόγω τραυματισμού στον οπίσθιο μηριαίο και η συμμετοχή του στον δεύτερο προημιτελικό είναι αμφίβολη.

Στο μεταξύ, η Λαμποράλ Κούτσα ενημέρωσε ότι οδεύει προς ρεκόρ προσέλευσης σε αγώνα της Euroleague, ξεπερνώντας έτσι την προηγούμενη καλύτερη επίδοση που σημειώθηκε στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, για το Top-16! Τότε, 13.726 θεατές είδαν τον Νταβίς Μπερτάνς να σκοράρει ένα απίστευτο τρίποντο που ξέρανε τη "Βασίλισσα" και "κλείδωσε" το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs για την Μπασκόνια.

Το ρεκόρ σε ό,τι αφορά αγώνα στη Liga Endesa είναι οι 15.544 φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο για το ματς της κανονικής περιόδου με τη Ρεάλ , σε ένα παιχνίδι που ο Γιάννης Μπουρούσης είχε 24 πόντους (9/10 βολές, 6/9 δίποντα, 1/4 τρίποντα) και 8 ριμπάουντ σε 26'26"!

PHOTO CREDITS: acbmedia.net

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ