EUROLEAGUE

Οι Βάσκοι ετοιμάζονται για απόβαση στο Βερολίνο

Οι Βάσκοι ετοιμάζονται για απόβαση στο Βερολίνο

Η Λαμποράλ Κούτσα ενημέρωσε πως περισσότεροι από 1.000 φίλοι της ομάδας θα βρεθούν στο Βερολίνο για να δουν από κοντά το Final Four. "Είμαστε περήφανοι για τη στήριξη του κόσμου μας", αναφέρει η ισπανική ομάδα.

Από τη στιγμή που εξασφάλισε την παρουσία της στο Final Four του Βερολίνου, η Λαμποράλ Κούτσα ξεκίνησε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν περισσότερα εισιτήρια για την O2 World Arena. Η ζήτηση που υπήρξε για ένα εισιτήριο ήταν άνευ προηγουμένου, με τους ανθρώπους της ισπανικής ομάδας να κάνουν προσπάθεια προκειμένου να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα, για να εξασφαλίσουν την ισχυρή παρουσία των φιλάθλων τους στην O2 World Arena.

Γι αυτό τον λόγο άλλωστε ανακοινώθηκε πως θα ναυλώσουν τρία αεροπλάνα για το Βερολίνο . Αυτή βέβαια ήταν μόνο η αρχή αφού την Τρίτη του Πάσχα (3/5), η Λαμποράλ Κούτσα ανακοίνωσε πως περισσότεροι από 1.000 φίλοι της ομάδας θα βρίσκονται στις εξέδρες του γηπέδου για να στηρίξουν τους παίκτες του Βέλιμιρ Περάσοβιτς. "Είμαστε περήφανοι για τη στήριξη του κόσμου μας", αναφέρει η επίσημη θέση των Βάσκων, που σε δέκα ημέρες θα διεκδικήσουν την πρόκριση στον τελικό της Euroleague, σε βάρος της Φενέρμπαχτσε.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ