EUROLEAGUE

Ο Χαρίσης επιστρέφει στη Βιτόρια

¸Ä°º¤¶¹Ã-Á¸°Ä ¸ªÆ iraklio-near east
¸Ä°º¤¶¹Ã-Á¸°Ä ¸ªÆ iraklio-near east ¸A°º¤¶¹A-A¸°A ¸ªÆ IRAKLIO-NEAR EAST

Η Μπασκόνια θα τιμήσει την Κυριακή (7/5) την ομάδα που κατέκτησε το νταμπλ το 2002, με τον Χρήστο Χαρίση να είναι ένας εξ αυτών που θα βρεθούν στη Fernando Buesa Arena.

Με αφορμή την εντός έδρας αναμέτρηση με την Ουνικάχα Μάλαγα, η διοίκηση της Μπασκόνια αποφάσισε να κάνει ένα reunion για να βραβεύσει και να τιμήσει την ομάδα που κατέκτησε το νταμπλ στην Ισπανία το 2002. Η σπουδαία ομάδα που "έχτισε" στα 00s ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, φτάνοντας σε βάθος χρόνου μέχρι το Final Four της EuroLeague θα επανασυνδεθεί για μερικές ώρες με σκοπό να θυμίσει σε όλους τι έγινε πριν από δεκαπέντε χρόνια.

Μεταξύ αυτών που θα δώσουν το "παρών" θα είναι κι ο Χρήστος Χαρίσης, που είχε μεταγραφεί στα μισά της σεζόν από το Ηράκλειο στην ισπανική ομάδα. Δεν θα είναι φυσικά ο μόνος αφού στη Fernando Buesa Arena αναμένεται να είναι επίσης οι Ούγκο Σκονοκίνι, Κρις Κορκιάνι, ο Σέρχι Βιντάλ και άλλοι. Φυσικά υπάρχουν κι αυτοί που εκ των πραγμάτων δεν θα είναι σε θέση να βρεθούν στο γήπεδο, όπως ο Αντρές Νοτσιόνι που θα έχει υποχρεώσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όσο για τον Λουίς Σκόλα και τον Έλμερ Μπένετ; Είναι άγνωστο ακόμη αν θα καταφέρουν να βρίσκονται στη Βιτόρια μέχρι την Κυριακή (7/5).

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ