EUROLEAGUE

Ο Πριτζιόνι αναζητά τα... cojones των παικτών του

Ο Πριτζιόνι αναζητά τα... cojones των παικτών του
BASKONIA GASTEIZ VITORIA / TWITTER

Η Μπασκόνια υπέστη βαριά εκτός έδρας ήττα από την Γκραν Κανάρια (100-82), λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, με τον Πάμπλο Πριτζιόνι να μιλάει... έξω από τα δόντια για την εμφάνιση των παικτών του.

Η αλήθεια είναι πως όσο τον βλέπαμε με αθλητική περιβολή, ξεχώριζε λόγω ηρεμίας -πέραν όλων των άλλων. Από την στιγμή που φόρεσε το κοστούμι του προπονητή όμως, ο Πάμπλο Πριτζιόνι άλλαξε σημαντικά σε θέματα συμπεριφοράς. Τα διαπιστευτήρια της νέας πλευράς του χαρακτήρα του (αυτής που δεν ξέραμε) δόθηκαν με το "καλημέρα" της νέας αγωνιστικής περιόδου, λίγη ώρα μετά τη βαριά ήττα της Μπασκόνια από την Γκραν Κανάρια .

Οι Βάσκοι παρουσιάστηκαν (πολύ) κατώτεροι των περιστάσεων, στην πρόβα τζενεράλε τους πριν από την έναρξη της EuroLeague και το συναπάντημα με τον Ολυμπιακό (12/10, 21:00), με αποτέλεσμα να δεχθούν τριψήφιο αριθμό πόντων στα Κανάρια Νησιά.

Αποτέλεσμα; Το ξέσπασμα του προπονητή τους, ο οποίος τόνισε πως " μείναμε για ώρα στα αποδυτήρια, δεν βγήκαμε ποτέ στο γήπεδο για να παίξουμε". Αν κι αυτό ήταν το πιο... αδιάφορο απ όσα είπε στην ισπανική τηλεόραση. Η συνέχεια είχε ως εξής; " Είμαι υπεύθυνος για το γεγονός πως δεν κατάφερα να μεταδώσω στους παίκτες μου αυτό που χρειαζόταν για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πρέπει κι εγώ να βελτιωθώ ως προπονητής, δεν είναι κακό να είσαι μετριόφρων σε τέτοια ζητήματα".

Ενώ για αποκορύφωμα, είπε πως " αν δεν παίξεις εδώ (σ.σ.: στην έδρα της Γκραν Κανάρια) με αρχ... και μυαλό, δεν μπορείς να περιμένεις κάτι. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έφερε αυτή την έλλειψη συγκέντρωσης. Είμαστε στην εκκίνηση της σεζόν, προσπαθούμε να διαγνώσουμε τα όποια προβλήματα, να τα αναλύσουμε και να τα διορθώσουμε. Αν ρωτάτε εμένα πάντως, θέλω να κερδίζω όλα τα παιχνίδια".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ