EUROLEAGUE

O Mπουρούσης στη Βιτόρια

O Mπουρούσης στη Βιτόρια

Ο Γιάννης Μπουρούσης πάτησε στη Βιτόρια, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στο ισπανικό πρωτάθλημα και στην Λαμποράλ Κούτσα.

Στη χώρα των Βάσκων βρίσκεται ο Γιάννης Μπουρούσης. Ο Έλληνας σέντερ πάτησε στη Βιτόρια και ακολούθως πήγε στα γραφεία της Λαμποράλ Κούτσα, κρατώντας με χαρά το κασκόλ της νέας του ομάδας.

Ύστερα από μία πενταετία (2006-2011) στον Ολυμπιακό και ακολούθως από δύο σεζόν σε Αρμάνι Μιλάνο (2011-2013) και Ρεάλ Μαδρίτης (2013-2015), ο 32χρονος σέντερ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Λαμποράλ Κούτσα, όντας υπό τις οδηγίες του Κροάτη κόουτς, Βέλιμιρ Περάσοβιτς. Ο ισπανικός σύλλογος καλωσόρισε τον Γιάννη Μπουρούση στο κλαμπ, ανεβάζοντας σχετική φωτογραφία στο twitter, λέγοντας μεταξύ άλλων "καλώς όρισες στο νέο σου σπίτι".

Ο Έλληνας διεθνής σέντερ, με πρόσφατες δηλώσεις του στον Sport24 Radio 103,3 , είχε εξηγήσει τους λόγους που αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Λαμποράλ Κούτσα και όχι σε άλλη ομάδα, αν και είχε διάφορες προτάσεις στα χέρια του, τόσο από την Ευρώπη, όσο και από την Κίνα.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ