EUROLEAGUE

Ο Αλόνσο αποφασίζει για Μπομπουά

Ο Αλόνσο αποφασίζει για Μπομπουά

Ο Ροντρίγκ Μπομπουά είναι ιατρικά έτοιμος, με τον Σίτο Αλόνσο να αποφασίζει για τη συμμετοχή του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό (27/10, 22:00). Οριστικά εκτός ο Αντρέα Μπαρνιάνι.

Η Μπασκόνια υποδέχεται απόψε (27/10, 22:00) τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική της EuroLeague, με τον Σίτο Αλόνσο να αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Αυτό του Αντρέα Μπαρνιάνι. Ο 31χρονος σέντερ παραμένει στα "πιτς" λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει της τελευταίας ημέρες, με αποτέλεσμα να έχει τεθεί νοκ άουτ για τον αγώνα με τους "ερυθρόλευκους".

Από την άλλη όμως, τα ευχάριστα έρχονται από το "μέτωπο" του - έτερου τραυματία των τελευταίων εβδομάδων - Ροντρίγκ Μπομπουά, ο οποίος είναι έτοιμος ιατρικά για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ισπανική ομάδα. Όπως επιβεβαίωσαν το μεσημέρι της Πέμπτης (27/10) οι άνθρωποι της Μπασκόνια, ο 28χρονος πόιντ γκαρντ έχει ξεπεράσει πλήρως τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε στον αριστερό δικέφαλο, δηλώνοντας έτοιμος να αγωνιστεί απέναντι στον Ολυμπιακό.

Κάτι που σημαίνει πως είναι στο χέρι του Σίτο Αλόνσο το κατά πόσο θα πάρει χρόνο συμμετοχής και θα ριχτεί στη μάχη, κάνοντας το ντεμπούτο του για φέτος στην EuroLeague. Ο παίκτης αναμένεται να βρίσκεται στη δωδεκάδα, κι από εκεί να κριθεί από τον προπονητή του πόσο και πότε μπορεί να βοηθήσει.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ