EUROLEAGUE

Μπουρούσης: "Το Βερολίνο είναι μακριά"

Μπουρούσης: "Το Βερολίνο είναι μακριά"
Μπουρούσης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

To Sport24.gr βρέθηκε στην «Fernando Buesa Arena», συνομίλησε με τον Γιάννη Μπουρούση που κρατάει χαμηλούς τόνους κι έζησε από κοντά την αποθέωση του διεθνή σέντερ (Video).

Η δεύτερη αναμέτρηση για τα πλέι οφ της Euroleague έχει ολοκληρωθεί. Για την ακρίβεια έχει περάσει πολύ ώρα από τη στιγμή που η Λαμποράλ Κούτσα νίκησε ξανά τον Παναθηναϊκό κι έκανε το 2-0 στη σειρά.

Ο Γιάννης Μπουρούσης βγαίνει τελευταίος από τα’ αποδυτήρια αφού είχε μείνει για θεραπεία, κατευθύνεται στο πάρκινγκ του γηπέδου και περίπου 50 άτομα τον περιμένουν καρτερικά παρά το προχωρημένο της ώρας, προκειμένου να τον αποθεώσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Με το σύνθημα «ΜVP, MVP…», υποδέχονται οι Βάσκοι τον διεθνή σέντερ ο οποίος πηγαίνει προς το μέρος τους και δεν τους χαλάει το χατίρι αφού κάθεται υπομονετικά για να φωτογραφηθεί μαζί με τους φίλους της Λαμποράλ. Άλλωστε το απολαμβάνει και ο ίδιος στην καλύτερη σεζόν της καριέρας του στην Euroleague. Οι εικόνες που σας παρουσιάζει το Sport24.gr, είναι μοναδικές, σε συνέχεια της αποθέωσης που γνωρίζει ο Μπουρούσης μέσα στο γήπεδο αλλά και σε όλη τη Βιτόρια, τη φετινή σεζόν.

«Γνωρίζω την πίεση του ΟΑΚΑ»

Πέρα όμως, από τους πανηγυρισμούς υπάρχει το αγωνιστικό κομμάτι, όπου μέχρι τώρα η Λαμποράλ τα έχει πάει περίφημα στη σειρά, ωστόσο ο διεθνής σέντερ κρατάει χαμηλούς τόνους και δεν βιάζεται να μιλήσει για το Final 4 αφού εκκρεμούν τα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ στα οποία ο Μπουρούσης παραδέχεται πως ο Παναθηναϊκός θα έχει το προβάδισμα για να επανέλθει. «Το Βερολίνο παραμένει μακριά καθώς δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ακόμα έχουμε πολύ δύσκολο έργο μπροστά μας και πρέπει να παλέψουμε» σχολίασε ο Μπουρούσης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο δεύτερο ματς μεταξύ των δύο ομάδων, όπου ο Παναθηναϊκός δεν στάθηκε τυχερός να φύγει με το «διπλό».

«Ήταν πολύ σωστή η αντίδραση του Παναθηναϊκού κι εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας για να στείλει το ματς στην παράταση. Ο Διαμαντίδης απέδειξε γι’ ακόμα μία την τεράστια κλάση του και την ποιότητα του, με αποτέλεσμα να πάει το ματς στην παράταση», υποστήριξε ο έμπειρος σέντερ κι στάθηκε στη συνέχεια της σειράς λέγοντας:

«Στο διάστημα που απομένει μέχρι τον τρίτο αγώνα πρέπει να ξεκουραστούμε και να είμαστε έτοιμοι για το δύσκολο ματς στο ΟΑΚΑ. Ξέρω την πίεση και την ατμόσφαιρα που επικρατεί εκεί. Ο Παναθηναϊκός θα θέλει το αποτέλεσμα κι εμείς θα πρέπει να φερθούμε έξυπνα χωρίς να μας πιάσει πανικός από το γεμάτο γήπεδο και την ώθηση που δίνει κόσμος στην ομάδα. Θα προσπαθήσω να μεταφέρω την εμπειρία μου και στα υπόλοιπα παιδιά που με ακούν, ώστε να είναι όλοι προετοιμασμένοι. Το ζήτημα δεν είναι ο Μπουρούσης, είμαστε ομάδα και παλεύουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους μας. Στην τρίτη αναμέτρηση, πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στο παρκέ».

Όσο για τον τρόπο που κάλυψε τα προβλήματα η Λαμποράλ ο ηγέτης της ομάδας τόνισε: «Εννέα παίκτες ήταν στην προθέρμανση αλλά στην ουσία παίξαμε έξι καθώς είχε πρόβλημα τραυματισμού και ο Πλάνινιτς. Γι’ αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στου συμπαίκτες μου αφού όλοι δώσαμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη».

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ